עוגת קרם ליים מפתח
עוגת לימונית מפתח עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך פירורי קרקר גרהם, תערובת עוגת מתכון חמאת בטי, מיץ ליים רגיל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז תחתית רק של שני 8-או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות (מחבתות כהה או לא מקל לא מומלץ). מחבתות עם נייר שעווה. שמן שעווה ניירות וצדדים של מחבתות; קמח קל. בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר, סוכר וחמאה מומסת.
מורחים 2/3 כוס תערובת בכל מחבת.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, תערובת מיץ ליים, חמאה מרוכך, 2 כפיות קליפת ליים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 8 אינץ ' סיבובים 36 עד 43 דקות, 9 אינץ סיבובים 32 עד 38 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. הפעל סכין חדה סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות. מגניב מחבתות 15 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלה קירור, הצבת עוגות פירור-תערובת-בצד למעלה והסרת נייר שעווה מן צמרות של עוגות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
כדי להפוך את מילוי שמנת מפתח סיד וזיגוג, בקערה קטנה, מערבבים יחד חלב מרוכז, 2 כפיות קליפת ליים ו 1/2 כוס מיץ ליים; להפריש. מקציפים קרם ב קערה בינונית צוננת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת חלב לתוך קצפת רק עד מעורבב.
מניחים שכבה 1, פירור בצד למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים עם מילוי כוס 1 כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
הוסף שכבה שנייה, פירור בצד למעלה; צד כפור העליון של עוגה עם מילוי שנותר. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.