קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קוקוס

עוגת קרם קוקוס
עוגת קרם קוקוס יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 702 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר, קיצור, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת קוקוס ללא בישול, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור קליפת העוגה: כדי להפוך את הבצק מאפה, לערבב את הקמח והמלח יחד בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
חותכים את הקצרת חמאה עם בלנדר מאפה או מזלג עד התערובת יש את המרקם של קמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את המים הקרים ומערבבים עד שהבצק נרטב באופן עקבי. לעצב את הבצק לכדור ולחץ שטוח. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים לפחות 30 דקות. לאחר שהבצק התקרר, מגלגלים אותו על משטח מקורנן קלות לעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
להעביר את הבצק למחבת פאי 9 אינץ ' לקצץ את הקצוות. השתמש crimper מאפה לעשות קצוות דקורטיביים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
כדי prebake פגז עוגה, מחממים את התנור ל 218°. באמצעות מזלג, חורים זין בתחתית וצדדים של קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
עבור עוגת קרם קוקוס: בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב את הסוכר, קורנפלור, ומלח בהדרגה להוסיף את החלב.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מערבבים עד קורנפלור מתמוסס לחלוטין ומבשלים עד התערובת מגיעה לרתיחה, ערבוב ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
בקערה נפרדת, להכות את החלמונים מעט, ומערבבים בהדרגה 1 כוס חלב חם לתוך החלמונים. להחזיר את תערובת הביצים לסיר ולהביא לרתיחה עדינה. להפחית את החום נמוך לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הוניל והחמאה, ולאחר מכן מוסיפים את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
יוצקים את תערובת המילוי החמה לתוך קרום העוגה האפוי, המקורר ולאפשר למילוי להתקרר. מכסים את העוגה ומקררים עד המילוי מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
12
כדי להפוך את הקצפת, להכות את הקצפת עד שהוא הופך קצף. בהדרגה להוסיף את אבקת הסוכר, להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
13
מורחים את הקצפת על העוגה הצוננת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
כדי טוסט cococnut, מחממים התנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מורחים פתיתי קוקוס 1/4 כוס על תבנית אפייה מעוטרת ואופים 5 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, או עד שהקוקוס הופך לזהב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מקשטים את החלק העליון עם קוקוס קלוי לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב