עוגת קרם קוקוס
עוגת קרם קוקוס יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 702 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר, קיצור, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת קוקוס ללא בישול, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קליפת העוגה: כדי להפוך את הבצק מאפה, לערבב את הקמח והמלח יחד בקערת ערבוב.
חותכים את הקצרת חמאה עם בלנדר מאפה או מזלג עד התערובת יש את המרקם של קמח תירס גס.
מוסיפים את המים הקרים ומערבבים עד שהבצק נרטב באופן עקבי. לעצב את הבצק לכדור ולחץ שטוח. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים לפחות 30 דקות. לאחר שהבצק התקרר, מגלגלים אותו על משטח מקורנן קלות לעובי 1/2 אינץ'.
להעביר את הבצק למחבת פאי 9 אינץ ' לקצץ את הקצוות. השתמש crimper מאפה לעשות קצוות דקורטיביים,אם תרצה.
כדי prebake פגז עוגה, מחממים את התנור ל 218°. באמצעות מזלג, חורים זין בתחתית וצדדים של קליפת העוגה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.
עבור עוגת קרם קוקוס: בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב את הסוכר, קורנפלור, ומלח בהדרגה להוסיף את החלב.
מערבבים עד קורנפלור מתמוסס לחלוטין ומבשלים עד התערובת מגיעה לרתיחה, ערבוב ברציפות.
בקערה נפרדת, להכות את החלמונים מעט, ומערבבים בהדרגה 1 כוס חלב חם לתוך החלמונים. להחזיר את תערובת הביצים לסיר ולהביא לרתיחה עדינה. להפחית את החום נמוך לבשל 2 דקות יותר.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הוניל והחמאה, ולאחר מכן מוסיפים את הקוקוס.
יוצקים את תערובת המילוי החמה לתוך קרום העוגה האפוי, המקורר ולאפשר למילוי להתקרר. מכסים את העוגה ומקררים עד המילוי מוגדר.
כדי להפוך את הקצפת, להכות את הקצפת עד שהוא הופך קצף. בהדרגה להוסיף את אבקת הסוכר, להכות עד פסגות רכות טופס.
מורחים את הקצפת על העוגה הצוננת.
כדי טוסט cococnut, מחממים התנור ל 350 ° F.
מורחים פתיתי קוקוס 1/4 כוס על תבנית אפייה מעוטרת ואופים 5 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, או עד שהקוקוס הופך לזהב.
מקשטים את החלק העליון עם קוקוס קלוי לפני ההגשה.