עוגת קרם קוקוס
. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו עוגת קוקוס ללא בישול, עוגת פודינג קוקוס, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב סוכר, קמח ומלח על חום בינוני; בהדרגה מערבבים בחלב. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד התערובת סמיכה תוססת. להפחית את החום נמוך לבשל 2 דקות יותר.
מניחים מסננת על קערת ערבוב נקייה; מניחים בצד.
מקציפים את החלמונים מעט. בהדרגה לשפוך 1 כוס של תערובת פודינג חם לתוך חלמונים, לטאטא כל הזמן. להחזיר את תערובת הביצים לסיר ולהביא את התערובת כולה לרתיחה עדינה. מבשלים ומערבבים 2 דקות לפני הסרת המחבת מהחום. מיד לשפוך פודינג דרך המסננת.
מערבבים חמאה, וניל וקוקוס לתוך התערובת החמה.
יוצקים את המילוי החם לתוך קרום העוגה האפוי. מגניב ומקרר עד סט, כ 4 שעות.