עוגת קרם שוקולד
עוגת קרם שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא קצפת, סוכר, עוגיות וופל שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, עוגיות דופק עד הקרקע דק.
העברה לקערה בינונית; להפריש. למעבד, להוסיף שקדים ו 3 כף. סוכר ודופק עד שקדים יש מרקם של ארוחה גסה (להיזהר לא לטחון אותם לחמאת אגוז).
מוסיפים אגוזי אדמה לעוגיות ומערבבים 6 כפות. חמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון וצדדים של 9-in. צלחת עמוקה עוגת צלחת (קרום צריך להיות עבה למדי).
אופים על מתלה מרכז 15 דקות; בואו מגניב.
שים חלמונים בקערה בינונית והכה כדי להתמזג; להפריש. בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, מערבבים יחד חלב, 3/4 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח. להביא רתיחה עדינה, ערבוב כל הזמן (תערובת תתחיל להתעבות). להפחית חום בינוני.
לטאטא כל הזמן, לשפוך 1/2 כוס תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, ואז לשפוך תערובת חלב ביצה לתוך סיר. להביא לרתיחה (כ 190 על מדחום מיידי לקרוא), תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ (זה יהיה להתעבות במידה ניכרת).
הסר מחום ומערבבים שוקולד, וניל, ו 2 כפות. חמאה.
יוצקים מילוי שוקולד לתוך קערת מתכת בינונית, ואז להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ולתת מגניב 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מילוי מגיע לטמפרטורת החדר.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן לכסות עם לעטוף פלסטיק, לחיצה עליו ישירות על פני השטח (כדי למנוע עור להיווצר). צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות ועד 1 יום.
רק לפני ההגשה, לשלב קרם הנותרים 1 כף. סוכר בקערה קרה. עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח קרם עד פסגות בינוניות טופס.
מורחים קצפת בכיפה עבה על מילוי שוקולד. גרגר שוקולד על עוגה.