תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד כפולה. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. אם יש לכם סוכר, ביצה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, carvel "שוקולד חמאה, גלידת שוקולד צ' יפס כפולה, ו וופלים עם פצפוצי שוקולד עם קרם שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין את הקרום, כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד; להתאים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. מקפלים קצוות תחת; חליל. בצק קו עם חתיכת נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ
10
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד קצה משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר משקולות עוגה לסכל. הפחת את הטמפרטורה ל-35
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
12
אופים 5 דקות נוספות; מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
כדי להכין מילוי, לשלב 3/4 כוס סוכר, קקאו, קורנפלור, 1/8 כפית מלח, וחלב בסיר בינוני; מערבבים היטב עם מקצף. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס תערובת חלב חם ביצה מוכה; מערבבים היטב. החזר תערובת ביצים למחבת. מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
נייר אורז
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר מהחום; להוסיף שוקולד מגורד, ערבוב עד השוקולד נמס תערובת חלקה. מערבבים וניל. תערובת כפית לתוך קרום מאפה. כיסוי פני השטח של מילוי עם פלסטיק לעטוף. צ ' יל עד סט (כ 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי