עוגת קרם שוקולד כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד כפולה. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. אם יש לכם סוכר, ביצה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, carvel "שוקולד חמאה, גלידת שוקולד צ' יפס כפולה, ו וופלים עם פצפוצי שוקולד עם קרם שוקולד.
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
שלב 1/4 כוס קמח ומים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
שלב 3/4 כוס קמח, 2 כפות סוכר, ו 1/8 כפית מלח בקערה; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים תרחיף; מערבבים עם מזלג עד תערובת הקמח הוא לח.
לחץ על התערובת בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק כבד חובה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ'. להקפיא 10 דקות.
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד; להתאים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. מקפלים קצוות תחת; חליל. בצק קו עם חתיכת נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד קצה משחימים קלות.
הסר משקולות עוגה לסכל. הפחת את הטמפרטורה ל-35
אופים 5 דקות נוספות; מגניב על מתלה תיל.
כדי להכין מילוי, לשלב 3/4 כוס סוכר, קקאו, קורנפלור, 1/8 כפית מלח, וחלב בסיר בינוני; מערבבים היטב עם מקצף. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס תערובת חלב חם ביצה מוכה; מערבבים היטב. החזר תערובת ביצים למחבת. מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום; להוסיף שוקולד מגורד, ערבוב עד השוקולד נמס תערובת חלקה. מערבבים וניל. תערובת כפית לתוך קרום מאפה. כיסוי פני השטח של מילוי עם פלסטיק לעטוף. צ ' יל עד סט (כ 2 שעות).
הסר פלסטיק לעטוף; להפיץ קצפת באופן שווה על מילוי.