קציפת לימון קסאטה
לימון מרנג קסאטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 261 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גלידה vanillan, מרנג, garnishes: תלתלים קליפת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו עוגת מרנג לימון - אתה יכול לעשות פאי לימון לושיס בבית.
הוראות
קו loafpan 9-x 5 אינץ ' עם רדיד אלומיניום nonstick, המאפשר קצוות של רדיד להאריך על פני הצדדים של פאן. הקש לסכל בצורה חלקה לתוך פינות לאורך הצדדים של פאן.
מורחים גלידה במחבת מוכנה. להקפיא 30 דקות או עד המשרד.
בינתיים, להכין קרם לימון.
יוצקים קרד על גלידה, מתפשטים בשכבה חלקה. הקפאה, חשופה, 1 שעה או עד המשרד.
העליון קפוא לימון עם 1 מלבן מרנג. תחזיר את קסאטה למקפיא.
מערבבים קליפת לימון לתוך סורבה לימון.
מורחים תערובת סורבה בשכבה חלקה על שכבת מרנג במחבת. למעלה עם נשאר שכבת מרנג. בעדינות הקש מרנג מעט לתוך תערובת סורבה. הקפאה, חשופה, 1 שעה או עד המשרד.
כדי לשרת, לחתוך קסאטה ל 8 פרוסות.
מקשטים, אם תרצה. חנות, מכוסה, במקפיא.
טיפ: כדי לרכך במהירות גלידה או סורבה: מיכל לחשוף, מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות. כף לתוך קערה בינונית, והכה במהירות נמוכה עם מערבל חשמלי עד חלקה.
טיפ: סכין חשמלי עובד טוב במיוחד כדי לחתוך את השכבות השונות של קינוח זה.