עוגת קרם תפוחים מזוגגת
צריך קינוח צמחוני? עוגת קרם תפוחים מזוגגת יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . גשו לסופר וקנו מאפים, חלב, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, עוגת קרם תפוחים מזוגגת סתיו, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לשלב 1/2 כוס סוכר, 1/2 כוס חלב, 1/2 כוס שמנת, ו 1/4 כוס חמאה.
חום עד חמאה נמסה, ערבוב מדי פעם. בקערה קטנה, להקציף יחד את קורנפלור, 2 כפות חלב, וניל; מערבבים לתוך סיר. מבשלים עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, והנח בצד כדי להתקרר מעט.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). בקערה בינונית, לשלב את התפוחים, קמח, וקינמון.
קו 9 מחבת עוגה אינץ ' עם בצק עוגה.
יוצקים תערובת מילוי מעובה למחבת פאי מצופה מאפה. מסדרים תערובת תפוחים באופן שווה על מילוי. למעלה עם קרום שני, חותם וחליל הקצוות.
חותכים חריצים בקרום העליון.
אופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים. מגניב לפחות 30 דקות.
בקערה קטנה, לשלב סוכר קונדיטורים, 1 חלב כף, 1/4 כפית וניל, ו 1 כף חמאה מרוכך. להתמזג עד חלקה; לשפוך באופן שווה על עוגה חמה. להכניס למקרר לפחות 1 1/2 שעות לפני ההגשה (ארוך יותר עדיף).