עוגת רום איטלקית דורשת בערך 10 שעות ו-33 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 651 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד אפייה, שיטת ג'לטין, קמח מאפהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת תפוז איטלקית, ו עוגת שמנת איטלקית.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.