עוגת רום אננס פורטוריקני
עוגת אננס רום פורטוריקנית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 602 אוהדים. לכו לחנות ותביאו רום, סוכר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Coquito פורטוריקניname, סופריטו פורטוריקני, ו סרטן פורטוריקני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 ° F.
בסיר קטן מעל חום מתון, לשלב את הסוכר החום ורום כוס 1, ולהביא לרתיחה. המשך מבעבע, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על ידי כ 1/
מוסיפים את פרוסות האננס, ערבוב בעדינות כדי לצפות אותם בזיגוג, ואז לתת להם לשבת במשך כ 3 דקות.
מעבירים את פרוסות האננס לתחתית של מחבת עוגה מרובעת 9 אינץ', מסדרים אותם כדי לכסות את התחתונה.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה והסוכר ולהכות על גבוה עד אור ורך, על 3 דקות.
הוסף את הביצים, אחד בכל פעם, והכה על בינוני עד משולב באופן מלא.
מוסיפים את הוניל והרום, ומכים במשך 30 שניות. מקפלים בקמח ומלח. לגרד את הבלילה (זה יהיה עבה) על אננס במחבת.
מפזרים את הפקאן על הבלילה ואופים עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 10 דקות.
תן לעוגה להתקרר על מדף למשך 15 דקות ואז תהפוך אותה על צלחת הגשה כך שהאננס יהיה למעלה. האם קדימה: העוגה להיות אפוי מראש, מכוסה, ונשמר בטמפרטורת החדר עד 10 שעות.
בסיר קטן מעל חום מתון, לשלב את זיגוג הרום ואת הרום 1/2 כוס הנותרים חם עד מחומם דרך.
חותכים את העוגה לריבועים ומגישים עם גלידת וניל וזיגוג רום חם.