עוגת שוקולד אקסטרים
עוגת שוקולד אקסטרים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 941 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר ממתקים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד אקסטרים, עוגת מאהב השוקולד הקיצונית של אליזבת, ו עוגת מאהב השוקולד הקיצונית של אליזבת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות עוגה 9 אינץ'.
השתמש בסט הראשון של מרכיבים כדי להפוך את העוגה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר, קמח, קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את הביצים, חלב, שמן ווניל, מערבבים במשך 3 דקות עם מיקסר חשמלי. מערבבים את המים הרותחים ביד.
יוצקים באופן שווה לתוך שתי המחבתות מוכנות.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבתות להתקרר לחלוטין.
כדי להפוך את הזיגוג, להשתמש בקבוצה השנייה של מרכיבים. קרם חמאה עד אור ורך. מערבבים את הקקאו ואת הסוכר ' ממתקים לסירוגין עם חלב וניל. הכה לעקביות מתפשטת.
לפצל את השכבות של עוגה מקורר אופקית, לכסות את החלק העליון של כל שכבה עם ציפוי, ואז לערום אותם על צלחת הגשה. כפור מחוץ לעוגה.