עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת קקאו טבעית, אבקת אפייה, קיצור ירקות מוצק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל, עוגת שוקולד בגובה קילומטר, ו Mile High Cheesake Chocolate Cake.
הוראות
1
חמאה שלושה 8 אינץ 'קוטר cakepans עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. קו תחתון של כל מחבת עם נייר קלף עגול; קלף חמאה. מחבתות אבק עם קמח; tapout עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת
2
להקציף 11/4 כוסות מים חמים, cocoapowder, שמנת חמוצה ב bowluntil בינוני חלקה; להפריש עד תערובת הוא מגניב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום עד 325°f. sift next 4 ingredentsinto עוד קערה בינונית. באמצעות electricmixer, לנצח חמאה וקיצור largebowl עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
4
להוסיף סוכרים; לנצח עד אור ורך, על5 דקות.
5
הוסף ביצים 1 בכל פעם, היטהלהתמזג היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
6
מיקסין וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
7
להוסיף תערובת קמח 3 additionsalternately עם תערובת קקאו ב 2 תוספות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וbeating רק עד incorporated. מחלקים מחבתות batteramong מוכן (על 23/4 כוסות לכל אחד) וחולצות חלקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, 50 עד 55 דקות.עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 20 דקות.הפעל סכין סביב הצדדים של עוגות כדי לשחרר.הפוך עוגות על מתלים וקריר completely.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף inplastic ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
1
שלב חלבונים ביצה 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה של מערבל עמידת מצויד מצורף whisk;לגרד זרעים שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
חלבונים
זרעים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
2
שלב הנותרים 1 1/3 כוסות סוכר ו1 / 3 כוס מים בסיר בינוני. מערבבים overmedium חום עד הסוכר מתמוסס. Attachcandy מדחום לצד מחבת, makingsure כי הנורה של מדחום שקוע insyrup. להגדיל את החום; להרתיח עד temperatureregisters 114° כדי240(שלב רך כדור), על 5 דקות. מיד להסיר syrupfrom חום (השתמש בתוך 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
מחבת
3
בינתיים, להכות תערובת לבן ביץמהירות המדיום עד פסגות רכות מאוד טופס (תערובת יהיה אטום מעט).
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
4
הגדילו את מהירות המערבל לגובה ולרוחהסירופ החם במורד הצד של תערובת לבנה intoegg קערה בזרם יציב איטי;לנצח עד מרנג צורות פסגות נוקשות. Coolmeringue בקערה עד פושר (readthermometer מיידי יירשם 38°), about30 דקות. אל תכה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
להתחיל להכות מרנג שוב מהירות onmedium של מיקסר לעמוד. בהדרגה addbutter, 2 עד 3 כפות בכל פעם, מוכהכל הזמן עד נספג לפני הוספת nextaddition. המשך להכות עד שנורית תהיה חלקה. (אם קרם חמאה נראה שבור orcurdled, מקם מיקסר קערה עם חום בינוני חמאה על תנור אש וwhisk עם גדול whisk עבור 5 עד 10 שניתערובת חמה מעט, ולאחר מכן להסיר מחום ו whisk במרץ או לצרף bowlto לעמוד מיקסר ולהכות תערובת שוב onmedium מהירות. חזור על התחממות beatingbuttercream תערובת כמו פעמים רבות כמו נחוץ עד קרם חמאה הוא חלק ולא מחורר.)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כיריים
מקציף
קערה
6
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה חצי אופקית, ויוצרים 6 שכבות עוגה. Ifnecessary, לקצץ כל צמרות כיפה של cakesto טופס אפילו שכבות.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
7
Place 1 מגש layeron עוגה. זרוק 3/4 כוס bytablespoonfuls bytables מעל שכבת העוגה, אזקרא באופן שווה לקצוות עם מרית אופסט.למעלה עם שכבת העוגה השנייה, ואז להפיץ 3 / 4cup חמאה נגמר. חזור עם 3 שכבות morecake, מתפשט 3/4 כוס חמאה כל ולחץ מעט לדבוק.למעלה עם שכבת העוגה ה -6 (לא להפיץ קצפת מעל שכבת העוגה העליונה). צ ' יל cakeat לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1
שלב bothchocolates בקערה בינונית. להביא סירופ קרם ותירס להתבשל בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
2
יוצקים תערובת שמנת חמה על שוקולד; להבין2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
3
לטאטא שוקולד mixtureuntil נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים חמאה; מקציפים עד מומסים. זיגוג צ ' יל עד slightlythickened וזיגוג מטפטף עבה כאשרטרף לאט מכף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
זיגוג כפית סביב קצה העליון של העוגה byteaspoonfuls, ריווח מטפטף עד 2 inchesapart ומאפשר זיגוג לטפטף לאט חסרונות של עוגה. כף הנותרים זיגוג overtop מרכז העוגה חלקה עם אופסטספטולה, מכסה למעלה לחלוטין. צ ' יל cakeuntil זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל עם foiland לשמור מקורר.