קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל

עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל
עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת קקאו טבעית, אבקת אפייה, קיצור ירקות מוצק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל, עוגת שוקולד בגובה קילומטר, ו Mile High Cheesake Chocolate Cake.

הוראות

1
חמאה שלושה 8 אינץ 'קוטר cakepans עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. קו תחתון של כל מחבת עם נייר קלף עגול; קלף חמאה. מחבתות אבק עם קמח; tapout עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
2
להקציף 11/4 כוסות מים חמים, cocoapowder, שמנת חמוצה ב bowluntil בינוני חלקה; להפריש עד תערובת הוא מגניב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום עד 325°f. sift next 4 ingredentsinto עוד קערה בינונית. באמצעות electricmixer, לנצח חמאה וקיצור largebowl עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
4
להוסיף סוכרים; לנצח עד אור ורך, על5 דקות.
5
הוסף ביצים 1 בכל פעם, היטהלהתמזג היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
מיקסין וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
7
להוסיף תערובת קמח 3 additionsalternately עם תערובת קקאו ב 2 תוספות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וbeating רק עד incorporated. מחלקים מחבתות batteramong מוכן (על 23/4 כוסות לכל אחד) וחולצות חלקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, 50 עד 55 דקות.עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 20 דקות.הפעל סכין סביב הצדדים של עוגות כדי לשחרר.הפוך עוגות על מתלים וקריר completely.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף inplastic ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
1
שלב חלבונים ביצה 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה של מערבל עמידת מצויד מצורף whisk;לגרד זרעים שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלבוניםחלבונים
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
2
שלב הנותרים 1 1/3 כוסות סוכר ו1 / 3 כוס מים בסיר בינוני. מערבבים overmedium חום עד הסוכר מתמוסס. Attachcandy מדחום לצד מחבת, makingsure כי הנורה של מדחום שקוע insyrup. להגדיל את החום; להרתיח עד temperatureregisters 114° כדי240(שלב רך כדור), על 5 דקות. מיד להסיר syrupfrom חום (השתמש בתוך 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
בינתיים, להכות תערובת לבן ביץמהירות המדיום עד פסגות רכות מאוד טופס (תערובת יהיה אטום מעט).
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
4
הגדילו את מהירות המערבל לגובה ולרוחהסירופ החם במורד הצד של תערובת לבנה intoegg קערה בזרם יציב איטי;לנצח עד מרנג צורות פסגות נוקשות. Coolmeringue בקערה עד פושר (readthermometer מיידי יירשם 38°), about30 דקות. אל תכה.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
להתחיל להכות מרנג שוב מהירות onmedium של מיקסר לעמוד. בהדרגה addbutter, 2 עד 3 כפות בכל פעם, מוכהכל הזמן עד נספג לפני הוספת nextaddition. המשך להכות עד שנורית תהיה חלקה. (אם קרם חמאה נראה שבור orcurdled, מקם מיקסר קערה עם חום בינוני חמאה על תנור אש וwhisk עם גדול whisk עבור 5 עד 10 שניתערובת חמה מעט, ולאחר מכן להסיר מחום ו whisk במרץ או לצרף bowlto לעמוד מיקסר ולהכות תערובת שוב onmedium מהירות. חזור על התחממות beatingbuttercream תערובת כמו פעמים רבות כמו נחוץ עד קרם חמאה הוא חלק ולא מחורר.)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כירייםכיריים
מקציףמקציף
קערהקערה
6
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה חצי אופקית, ויוצרים 6 שכבות עוגה. Ifnecessary, לקצץ כל צמרות כיפה של cakesto טופס אפילו שכבות.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
7
Place 1 מגש layeron עוגה. זרוק 3/4 כוס bytablespoonfuls bytables מעל שכבת העוגה, אזקרא באופן שווה לקצוות עם מרית אופסט.למעלה עם שכבת העוגה השנייה, ואז להפיץ 3 / 4cup חמאה נגמר. חזור עם 3 שכבות morecake, מתפשט 3/4 כוס חמאה כל ולחץ מעט לדבוק.למעלה עם שכבת העוגה ה -6 (לא להפיץ קצפת מעל שכבת העוגה העליונה). צ ' יל cakeat לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1
שלב bothchocolates בקערה בינונית. להביא סירופ קרם ותירס להתבשל בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
יוצקים תערובת שמנת חמה על שוקולד; להבין2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
3
לטאטא שוקולד mixtureuntil נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים חמאה; מקציפים עד מומסים. זיגוג צ ' יל עד slightlythickened וזיגוג מטפטף עבה כאשרטרף לאט מכף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
זיגוג כפית סביב קצה העליון של העוגה byteaspoonfuls, ריווח מטפטף עד 2 inchesapart ומאפשר זיגוג לטפטף לאט חסרונות של עוגה. כף הנותרים זיגוג overtop מרכז העוגה חלקה עם אופסטספטולה, מכסה למעלה לחלוטין. צ ' יל cakeuntil זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל עם foiland לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
6
בואו עוגה לעמוד בחדרספרטורה 1 שעה לפני ההגשה.

מרכיבים

6311 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר (54% עד 60% קקאו), קצוץשוקולד מריר (54% עד 60% קקאו), קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו טבעית לא ממותקת (כגון Scharffen Berger)אבקת קקאו טבעית לא ממותקת (כגון Scharffen Berger)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ תירס קלסירופ תירס קל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום כהה(ארוז) סוכר חום כהה5largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt), קצוץשוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt), קצוץ1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקיצור ירקות מוצק (רצוי nonhydrogenated), טמפרטורת החדרקיצור ירקות מוצק (רצוי nonhydrogenated), טמפרטורת החדר1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3941 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1/4 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ', טמפרטורת החדר(1/4 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ', טמפרטורת החדר1וניל שעועית, פיצול לאורכווניל שעועית, פיצול לאורכו12 כפיות אבקת שום(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4