עוגת שוקולד-בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד-בורבון. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו מים, אגוזי לוז, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת שכבות בורבון עם גאנש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב, עוגת קרפ בורבון עם גאנש שוקולד קרמל בורבון, ו עוגת שוקולד בורבון.
הוראות
גריז 9-x 2-אינץ תבנית עוגה, בשורה התחתונה עם נייר קלף, ולהניח בצד.
מערבבים בורבון וסוכר בסיר גדול; מביאים תערובת לרתיחה.
הסר מהחום, ולהוסיף שוקולד וחמאה, ערבוב עד חלקה. להפריש, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד מעורבב היטב. מקפלים בקמח 1/2 כפות אבקת קקאו.
יוצקים את הבלילה למחבת עוגה מוכנה. הגדר מחבת במחבת צלייה גדולה מלאה לעומק של 1 אינץ ' עם מים חמים.
אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 15 דקות, צוף עם סירופ קפה-בורבון כל 15 דקות לאחר קרום התפתח על פני העוגה.
עוגה מגניבה; לכסות ולאוורר 6 שעות או לילה.
העברת עוגה על צלחת הגשה, ואבק עם הנותרים 1 כף אבקת קקאו. למעלה עם אגוזי לוז.