קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד-בורבון

עוגת שוקולד-בורבון
טארט שוקולד-בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. אם יש לך מלח, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד בורבון פאדג'טארט, טארט בורבון שוקולד מריר-מתוק, ו בורבון-פקאן טארט עם טפטוף שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לנפות את הקמח עם אבקת קקאו ומלח. במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מעורבב היטב. לנצח את החומרים יבשים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים רק עד שהבצק הרך נוצר, בערך 5 שניות. לחץ על המאפה לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק לקרר עד הבצק הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
על משטח עבודה משוריין, עובד במהירות, לרדד את הבצק לסיבוב 11 אינץ', על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
להעביר את המאפה למחבת טארט מחורצת 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. בעדינות לחץ על המאפה על החלק התחתון ומעלה את הצד של המחבת. לקצץ את כל מאפה עודף. מקררים את הקליפה במשך כ -20 דקות, עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מרפדים את המאפה בנייר כסף וממלאים במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים במשך כ 30 דקות, עד כמעט מבושל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את פגז טארט מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר בעדינות את רדיד ומשקולות. להחזיר את הקליפה לתנור ואופים במשך כ 12 דקות יותר, עד יבש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
להעביר מתלה חוט ולתת פגז טארט להתקרר לטמפרטורת החדר. רגע לפני המילוי, מקררים את קליפת הטארט לכמה דקות עד שמצוננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
10
שים את השוקולד והמלח בקערה של המיקסר עומד מצויד מצורף whisk. בסיר קטן, מחממים את הבורבון עם הסוכר מעל חום מתון, תוך ערבוב כמה פעמים, רק עד שהסוכר מומס; נסו לא לתת לבורבון לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
יוצקים את תערובת הוויסקי החמה על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
12
מוסיפים את חתיכות החמאה והביצים ומכים במהירות בינונית עד שהתערובת שמנת ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
13
מניחים את קליפת הטארט על תבנית אפייה גדולה ויוצקים את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד המילוי עלה ואת החלק העליון הוא סדוק במקומות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
להעביר את הטארט למתלה ולתת לו להתקרר לחלוטין. Unmold טארט ומקרר אותו בן לילה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הטארט לתוך טריזים דקים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך