עוגת שוקולד ברי קרם
עוגת שוקולד ברי קרם דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 229 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, גבינת קוטג', חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, ו עוגת שוקולד ברי קרם (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עם מזלג עד לח. לחץ לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 8 דקות; מגניב על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, לשלב גבינת קוטג ' ו 5 החומרים הבאים (באמצעות מלח) במעבד מזון; תהליך במשך 1 דקה או עד חלקה.
מוסיפים ביצים חלמון ביצה; תהליך עד חלקה. כפית מילוי לתוך קרום מוכן.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סט. מגניב לגמרי על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
כדי לשרת, להפיץ טריפל ברי קורד באופן שווה מעל.