עוגת שוקולד בשמים
עוגת שוקולד בשמיים יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרום קרקר גרהם, קרם של טרטר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: כמהין שוקולד פאדג'בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, שומן נמוך, סיבים גבוהים, חלבון גבוה, ללא גלוטן), חלבון גבוה, מאפינס אוכמניות סיבים גבוהים, ו שוקולד בריא פטל רך לשרת עם סירופ שוקולד חלבון גבוה.
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב 1/2 כוס חלב, 2/3 כוס סוכר, הבא 4 מרכיבים (2/3 כוס סוכר דרך ביצה) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מחממים 1 1/2 כוסות חלב בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חלב חם לתערובת סוכר; מערבבים כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת.
מוסיפים שוקולד קצוץ; מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מבעבע( כ 5 דקות); מערבבים כל הזמן. להפחית את החום נמוך; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
יוצקים לתוך הקרום; לכסות את פני השטח של מילוי עם לעטוף פלסטיק. צ ' יל 3 שעות או עד קר.
כדי להכין מרנג, לשלב 1 כוס סוכר ומים בסיר; להביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 24
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על תערובת ביצה לבן; להכות במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים מקצפת באופן שווה על מילוי; חותם לקצה הקרום.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה; מגניב על מתלה חוט. צ ' יל עד סט.