עוגת שוקולד-דובדבן כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד דובדבן כמהין. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 599 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, פודינג שוקולד מיידי ותערובת מילוי פאי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו כמהין בטעם דובדבנים ונענע נשיקת שוקולד חם עם קצפת מרשמלו, עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש וביצי פסחא כמהין שוקולד, ו כמהין שוקולד לבן ועוגת שכבות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח קל 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ. בקערה בינונית למיקרוגל, חומרי מילוי מיקרוגל שנחשפו על 25 עד 35 שניות גבוהות, ערבוב כל 15 שניות, עד מומס וחלק; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, חמאה, 1/2 כפית תמצית שקדים, ביצים ופודינג לערבב עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. עם מרית גומי, לקפל דובדבנים. כפית חצי הבלילה למחבת; להפיץ באופן שווה.
הסר מהתנור; מיד טיפה כפיות של מילוי על הבלילה, שמירה על מילוי הרחק הצדדים של פאן לחיצה למטה קלות. בזהירות כפית נותרת הבלילה מעל; להפיץ באופן שווה.
אופים 42 עד 47 דקות יותר או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא כמעט נקי מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת 15 דקות. שחרר עוגה עם סכין סביב מרכז וקצוות של מחבת. הפוך את העוגה על מתלה קירור או צלחת הגשה חסינת חום. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
בסיר 1 ליטר, לחמם את כל החומרים זיגוג למעט 1 כפית חלב על חום בינוני נמוך, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס תערובת חלקה. מערבבים עד 1 כפית חלב במידת הצורך עבור עקביות זיגוג.
יוצקים זיגוג על עוגה, המאפשר כמה לטפטף במורד הצדדים. אם תרצה, מקשטים עוגה עם תלתלי שוקולד לבנים ודובדבנים שלמים. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.