עוגת שוקולד וקרם קלואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד ו Kahlua קרם עוגה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, לקישוט: של שוקולד, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, גלידת שוקולד צ'יפס קלואן (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו עוגת גבינה Kahlua עם רוטב Kahlua שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את אוריאו וחמאה ולחץ לתוך הצדדים התחתון ולמעלה של צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית.
שים את הקרום ב freezer.In החלק העליון של דוד כפול, לשלב 24 של המרשמלו, ½ כוס החלב, ומלח. מערבבים מעל מים רותחים עד מרשמלו נמסים.
מעבירים לקערת ערבוב. לחלופין, אתה יכול לשלב מרשמלו, חלב ומלח בקערת ערבוב בטוחה במיקרוגל ורק חום, ערבוב כל 15 עד 30 שניות, עד נמס וחלק.חזור על הנוהל עם 6 מרשמלו הנותרים 2 כפות חלב. כאשר מרשמלו נמס, מיד להוסיף 2 אונקיות של שוקולד ומערבבים עד נמס וחלק.
בואו שתי תערובות מגניב בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.כאשר תערובות הם מגניבים, מערבבים את Kahlua לתוך גדול (24 מרשמלו) אצווה.לנצח רק 1 1/3 כוסות של קרם עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים כרבע של קצפת לתוך תערובת השוקולד להתפשט על פני החלק התחתון של צלחת עוגה (זה יהיה שכבה דקה למדי). מקפלים הנותרים קצפת לתוך תערובת Kahlua. לצנן את תערובת Kahlua במשך 30 דקות כדי לעבות אותו במקצת, ואז לשפוך אותו על שכבת השוקולד. זה צריך להגיע כמעט לחלק העליון של צלחת העוגה.
שים את כל העוגה במקפיא למשך 8 שעות.כאשר העוגה קפואה, הכה את כוס 1 הנותרים של שמנת עד הפסגות נוקשות. מקציפים באבקת סוכר ווניל. צינור סביב הקצוות של העוגה. תחזיר למקפיא עד שיהיה מוכן להגיש. אתה יכול לקשט את זה איך שאתה רוצה, אבל אני נמס 1 עוז של שוקולד 1 כפית שמן בשקית במקפיא חובה כבדה במיקרוגל במשך 30 שניות, חתך את הקצה, ותערובת שוקולד סחוט על גבול הקצפת הקפואה. פיזרתי שקדים באמצע.
בואו העוגה לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות לפני חיתוך-טריק טוב הוא להגדיר את העוגה הקפואה במחבת אפייה מעוטרת עם מים חמים בו. זה יעזור לשחרר את הקרום הקפוא מהמחבת.