קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד וקרם קלואה

עוגת שוקולד וקרם קלואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד ו Kahlua קרם עוגה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, לקישוט: של שוקולד, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, גלידת שוקולד צ'יפס קלואן (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו עוגת גבינה Kahlua עם רוטב Kahlua שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את אוריאו וחמאה ולחץ לתוך הצדדים התחתון ולמעלה של צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
2
שים את הקרום ב freezer.In החלק העליון של דוד כפול, לשלב 24 של המרשמלו, ½ כוס החלב, ומלח. מערבבים מעל מים רותחים עד מרשמלו נמסים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מעבירים לקערת ערבוב. לחלופין, אתה יכול לשלב מרשמלו, חלב ומלח בקערת ערבוב בטוחה במיקרוגל ורק חום, ערבוב כל 15 עד 30 שניות, עד נמס וחלק.חזור על הנוהל עם 6 מרשמלו הנותרים 2 כפות חלב. כאשר מרשמלו נמס, מיד להוסיף 2 אונקיות של שוקולד ומערבבים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
בואו שתי תערובות מגניב בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.כאשר תערובות הם מגניבים, מערבבים את Kahlua לתוך גדול (24 מרשמלו) אצווה.לנצח רק 1 1/3 כוסות של קרם עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים כרבע של קצפת לתוך תערובת השוקולד להתפשט על פני החלק התחתון של צלחת עוגה (זה יהיה שכבה דקה למדי). מקפלים הנותרים קצפת לתוך תערובת Kahlua. לצנן את תערובת Kahlua במשך 30 דקות כדי לעבות אותו במקצת, ואז לשפוך אותו על שכבת השוקולד. זה צריך להגיע כמעט לחלק העליון של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
KahluaKahlua
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
שים את כל העוגה במקפיא למשך 8 שעות.כאשר העוגה קפואה, הכה את כוס 1 הנותרים של שמנת עד הפסגות נוקשות. מקציפים באבקת סוכר ווניל. צינור סביב הקצוות של העוגה. תחזיר למקפיא עד שיהיה מוכן להגיש. אתה יכול לקשט את זה איך שאתה רוצה, אבל אני נמס 1 עוז של שוקולד 1 כפית שמן בשקית במקפיא חובה כבדה במיקרוגל במשך 30 שניות, חתך את הקצה, ותערובת שוקולד סחוט על גבול הקצפת הקפואה. פיזרתי שקדים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
בואו העוגה לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות לפני חיתוך-טריק טוב הוא להגדיר את העוגה הקפואה במחבת אפייה מעוטרת עם מים חמים בו. זה יעזור לשחרר את הקרום הקפוא מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®