קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד וקרם קלואה

עוגת שוקולד וקרם קלואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד ו Kahlua קרם עוגה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, לקישוט: של שוקולד, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. נסו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, גלידת שוקולד צ'יפס קלואן (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו עוגת גבינה Kahlua עם רוטב Kahlua שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את אוריאו וחמאה ולחץ לתוך הצדדים התחתון ולמעלה של צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
2
שים את הקרום ב freezer.In החלק העליון של דוד כפול, לשלב 24 של המרשמלו, ½ כוס החלב, ומלח. מערבבים מעל מים רותחים עד מרשמלו נמסים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מעבירים לקערת ערבוב. לחלופין, אתה יכול לשלב מרשמלו, חלב ומלח בקערת ערבוב בטוחה במיקרוגל ורק חום, ערבוב כל 15 עד 30 שניות, עד נמס וחלק.חזור על הנוהל עם 6 מרשמלו הנותרים 2 כפות חלב. כאשר מרשמלו נמס, מיד להוסיף 2 אונקיות של שוקולד ומערבבים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
בואו שתי תערובות מגניב בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.כאשר תערובות הם מגניבים, מערבבים את Kahlua לתוך גדול (24 מרשמלו) אצווה.לנצח רק 1 1/3 כוסות של קרם עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים כרבע של קצפת לתוך תערובת השוקולד להתפשט על פני החלק התחתון של צלחת עוגה (זה יהיה שכבה דקה למדי). מקפלים הנותרים קצפת לתוך תערובת Kahlua. לצנן את תערובת Kahlua במשך 30 דקות כדי לעבות אותו במקצת, ואז לשפוך אותו על שכבת השוקולד. זה צריך להגיע כמעט לחלק העליון של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
KahluaKahlua
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
שים את כל העוגה במקפיא למשך 8 שעות.כאשר העוגה קפואה, הכה את כוס 1 הנותרים של שמנת עד הפסגות נוקשות. מקציפים באבקת סוכר ווניל. צינור סביב הקצוות של העוגה. תחזיר למקפיא עד שיהיה מוכן להגיש. אתה יכול לקשט את זה איך שאתה רוצה, אבל אני נמס 1 עוז של שוקולד 1 כפית שמן בשקית במקפיא חובה כבדה במיקרוגל במשך 30 שניות, חתך את הקצה, ותערובת שוקולד סחוט על גבול הקצפת הקפואה. פיזרתי שקדים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
בואו העוגה לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות לפני חיתוך-טריק טוב הוא להגדיר את העוגה הקפואה במחבת אפייה מעוטרת עם מים חמים בו. זה יעזור לשחרר את הקרום הקפוא מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי