לעיסה סינית
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Chews הסיני של אמה וילארד, ריבה לועסת, ו Chocolate Chews.
הוראות
מחממים תנור ל 300° f. גריז וקמח מחבת 8 x 12 אינץ ' – אם אתה משתמש במחבת קטנה יותר, זמן האפייה יהיה ארוך יותר. הערה: אם אתה משמן את המחבת, אבל לא קמח אותו, הריבועים ידבקו למחבת ויהיה קשה להסיר לאחר האפייה.
מערבבים קמח, סוכר (לא ממתקים סוכר), אבקת אפייה ומלח. לנפות עם מסננת או מסננת רשת בסדר לקערת ערבוב בגודל בינוני. אם אין לך נפה, להקציף מרכיבים יבשים יחד היטב לשלב.
3 מערבבים את התאריכים, אגוזים וביצים מוכות היטב (אני מכה את הביצים בנפרד עם מערבל יד במשך כ 1 דקה עד רכות לפני הוספת אותם), לתוך החומרים יבשים.
אין צורך להכות את הביצים עם מיקסר, אתה יכול להכות אותם ביד עם מזלג. ודא מרכיבים משולבים היטב-הבלילה תהיה דביקה.
מורחים את הבלילה החוצה דק ככל האפשר לתוך המחבת מוכן.
אופים במשך 30 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז המחבת יוצא נקי.
בואו להתקרר לחלוטין, לחתוך 1 ל 1 1 1/2 אינץ ' ריבועים. הערה: מתכונים רבים קוראים לחיתוך הריבועים בעוד עדיין חם. מניסיוני, הרבה יותר קל לחתוך אותם אחרי שהם התקררו.
מפזרים אבקת סוכר, באמצעות נפה או מסננת, לפי הצורך.