מטבל חצילים (באבא גנוז)
מטבל חצילים (באבא גנוז) עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 3230 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם חצילים גלובוס, פטרוזיליה, מלח ופלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו באבא גאנוג'(פורי חציל וטחינה), באבא גאנוג'- טבילה חצילים מזרח תיכונית, ו Africa. Kgm (מתכונים דומים).
הוראות
שיטת תנור 1a מחממים תנור ל 204°. לתקוע את החצילים בכמה מקומות עם tines של מזלג.
חותכים את החצילים בחצי אורך ומברישים את הצדדים לחתוך בקלילות עם שמן זית (כ 1 כף).
מניחים על תבנית אפייה, חותכים בצד למטה, וצולים עד רך מאוד, על 35-40 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות.1b גריל שיטת צלייה Preheat גריל. לתקוע את החצילים בכמה מקומות עם מזלג, ואז לשפשף את החצילים עם 1 כף של שמן זית. גריל על חום גבוה, הופך כמו כל צד משחיר.
שים את החצילים החרוכים בשקית נייר, לסגור את התיק ולתת חצילים קיטור בעורם במשך 15-20 דקות.2 כף בשר חצילים לתוך קערה גדולה מחית היטב עם מזלג.
מערבבים את החציל, שום טחון, שמן זית שנותר (כ 2 כפות), טחינה, שום, כמון, 2 כף של מיץ לימון, מלח, וקמצוץ של קאיין. מחית היטב. אתה רוצה את התערובת להיות חלק במקצת אבל עדיין שמירה על חלק מהמרקם של החצילים.3 לאפשר את ghanouj באבא להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז העונה כדי לטעום עם מיץ לימון נוסף, מלח, קאיין. אם את רוצה, תערבבי קצת שמן זית למעלה.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה טרייה.
מגישים עם פיתה, קרקרים, טוסט, באגט פרוס, סלרי, או פרוסות מלפפון.