קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד חמאת בוטנים

עוגת שוקולד חמאת בוטנים
צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 211 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, חמאת בוטנים שמנת, תערובת עוגות האוכל של השטן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת שוקולד עם שוקולד חלב-ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים שבירה, עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם זיגוג חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, המים, הביצים ורוטב התפוחים. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
העברה ל-13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מיד ירידה כמויות קטנות של חמאת בוטנים על עוגה חמה; לחזור לתנור במשך 1 דקה. מורחים בזהירות חמאת בוטנים על עוגה. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
עבור זיגוג, בקערה קטנה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 1 דקה. בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וחמאת בוטנים לתערובת אחידה. מקציפים בהדרגה פודינג. מקציפים פנימה מחצית מהציפוי המוקצף; מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף שנותר. עוגת פרוסט. אחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק