עוגת שוקולד חמאת בוטנים
צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 211 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, חמאת בוטנים שמנת, תערובת עוגות האוכל של השטן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת שוקולד עם שוקולד חלב-ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים שבירה, עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם זיגוג חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, המים, הביצים ורוטב התפוחים. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות.
העברה ל-13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
מיד ירידה כמויות קטנות של חמאת בוטנים על עוגה חמה; לחזור לתנור במשך 1 דקה. מורחים בזהירות חמאת בוטנים על עוגה. מצננים על רשת.
עבור זיגוג, בקערה קטנה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 1 דקה. בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וחמאת בוטנים לתערובת אחידה. מקציפים בהדרגה פודינג. מקציפים פנימה מחצית מהציפוי המוקצף; מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף שנותר. עוגת פרוסט. אחסן במקרר.