קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד כפולה עם זיגוג גנאש

עוגת שוקולד כפולה עם זיגוג גנאש
עוגת שוקולד כפול עם זיגוג גנאש יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 388 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, ביצה, קפה חזק מבושל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת אספרסו שוקולד כפולה עם זיגוג קרמל, עוגת תפוחים כפולה עם זיגוג לימון, ו עוגת בננה עם שוקולד גנאש.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לרסס מחבת 12 כוס עם תרסיס שמן צמחי. בסיר קטן, להמיס 2 אונקיות של שוקולד קצוץ על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. לגרד את השוקולד לתוך קערה בינונית ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
לטאטא בשמן וסוכר עד חלקה, ואז לטאטא בביצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים לתערובת השוקולד יחד עם 1/2 כוס קפה ו 1/2 כוס חלב החמאה; לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
שוקולדשוקולד
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים את שאר החומרים יבשים, קפה וחמאה ו whisk עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכנה ואופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 45 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
8
תן את העוגה מגניב על מתלה במשך 10 דקות, ואז לכבות אותו ולתת מגניב לחלוטין.
9
בסיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה. בקערה חסינת חום, לשלב את הנותרים 3 אונקיות של שוקולד קצוץ עם סירופ תירס וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
10
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד עד מומס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
11
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
בואו זיגוג ganache מגניב עד עבה אבל עדיין pourable, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
13
יוצקים את הגנאש על העוגה המקוררת.
14
תן לעוגה לעמוד עד הזיגוג מוגדר, לפחות 30 דקות, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג