עוגת שוקולד לבן טירמיסו עם אגסים מתובלים
עוגת שוקולד לבן טירמיסו עם אגסים מתובלים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שעועית וניל, קצפת כבדה, מקלות קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שוקולד תות טירמיסו, טירמיסו שוקולד לבן, ו אגסים עלומים מתובלים ברוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים אגסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד אגסים הם רק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 35 דקות.
העברת נוזלים עם אגסים לקערה גדולה ומקרר עד קר, על 3 שעות.
באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לצלחת. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד מעט מעובה מצטמצם נדיב 1 1/2 כוסות, על 15 דקות. מסננים לתוך כוס מדידה 2 כוס; להשליך תבלינים במסננת. מגניב. מכסים ומצוננים אגסים וסירופ אגס עד קר.
שלב שוקולד לבן, ברנדי אגסים, ו 1/4 כוס מים בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד חלקה (תערובת תהיה נוזלית מאוד). לגרד זרעים שעועית וניל; להשליך שעועית.
העברת תערובת שוקולד לבן לקערה גדולה; בהדרגה להוסיף mascarpone, לטאטא עד התערובת חלקה. תערובת מסקרפונה מגניבה עד שהיא בקושי פושרת.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס קרם בקערה בינונית עד הפסגות טופס. מקפלים קצפת לתוך תערובת mascarpone ב 4 תוספות. מכסים ומקררים מוס שוקולד לבן עד סט, על 3 שעות. לעשות קדימה: אגסים ומוס יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.
חותכים אגסים לאורך במחצית ולהסיר ליבות וגבעולים; חצאים לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
סדר ladyfingers, מעוגל הצדדים למטה, בשכבה אחת בתחתית צלחת זוטות 12 כוס (כ 8 אינץ 'בקוטר ו 5 אינץ' עמוק), מכסה את התחתונה לחלוטין (באמצעות כ 15 ladyfingers).
טפטוף 5 כפות סירופ אגס באופן שווה על גבירותעוגיות. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ 1/3 של מוס שוקולד לבן מעל ladyfingers, מה שהופך את השכבה עבה מעט סביב הקצוות החיצוניים של המנה כדי לאפשר מוס להיות גלוי יותר (מרכז שכבת מוס יהיה דק). החל בקצוות החיצוניים של המנה, מניחים פרוסות אגס בשכבה אחת עם קצוות מעוקלים נגד הצדדים של המנה על גבי מוס, מכסים לחלוטין. חזור על שכבות של ladyfingers, סירופ, מוס, אגסים 2 פעמים נוספות. מכסים עם השכבה הרביעית של ladyfingers (כמה ladyfingers ופרוסות אגס ניתן להשאיר).
טפטוף ladyfingers באופן שווה עם 5 כפות סירופ. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים קצת וסירופ אגס שנותר בנפרד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 2 כוסות שמנת בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים 1/4 סירופ אגס כוס ומכים עד פסגות נוקשות טופס. עבודה בקבוצות, להעביר קרם תיק מאפה גדול מצויד קצה כוכב גדול. שושנות צינור בכל רחבי החלק העליון של זוטות, mounding מעט במרכז.
מפזרים עם ג ' ינג ' ר גבישי.
מקשטים עם תלתלי שוקולד. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. שמור בקירור.
לנפות אבקת סוכר מעל קצת רקלפני ההגשה.
* מסקרפונה היא גבינת שמנת איטלקית; נמכרת בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.
** זמין באזור המאפייה או הלחם של כמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
כדי להפוך תלתלי שוקולד, מניחים אחד 3 1/2-אונקיה בר של שוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג ' ינה) על צלחת ומיקרוגל במרווחים גבוהים של 5 שניות רק עד מעט מתרכך, אבל לא חם או מתחיל להמיס. באמצעות מקלף ירקות החל בקצה אחד ארוך של בר השוקולד, לגלח שוקולד לבן תלתלים. אם השוקולד המגולח נשבר לרסיסים קטנים, זה לא רך מספיק, כך מקום במיקרוגל שוב במשך כמה שניות. אם השוקולד הופך רך מדי, לתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר או להירגע לזמן קצר עד שזה חברות עד קצת.