עוגת שוקולד מאלט
עוגת שוקולד מאלט עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 20 שעות. אם יש לכם אבקת קקאו, חמאה, קצפת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: עוגת מאלט שיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים, שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, ו עוגת שוקולד מאלט.
הוראות
פירורים ושוקו בקערה קטנה.
שפוך שוקולד לבן בקערת מיקרוגל קטנה.
לחמם במיקרוגל ב 15-שניהאישורים רק עד נמס, stirringoccasionally.
תערובת פירורים; לזרוק מעיל.
מקום הראשון 4מרכיבים בקערה בינונית; להפריש.
מערבבים קרם, סירופ תירס, וסוכר בסיר בינוני גלי. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים creammixture מעל תערובת שוקולד בקערה.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז לערבב עד חלקה.
להקציף עד הרוטב מבריק, על 1 minute.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. מגניב לגמרי. כיסוי וצינה. לחמם justuntil pourable לפני השימוש.
מחממים תנור ל 350°f. Coatthree 8 אינץ מחבתות עוגה עם nonstickspray. שורה תחתונה של כל מחבת עםסביב קלף; קלף מעיל עםריסוס בודד.
מניחים שוקולד בקערה smallmicrowave - בטוח. ממיסים במרווחים של 15 שניות במיקרוגל רק עד שנמסים, מערבבים מדי פעם. תניח בצד. לנפות קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח צרוד לתוך קערה בינונית.
Combinebutter, סוכר, סירופ תירס גדולעוף של מערבל לעמוד מצויד paddleattachment; לנצח על speeduntil בינוני-גבוה רך וחיוור, על 2 דקות.לגרד את הצדדים של קערה.
להוסיף ביצים;לנצח על מהירות נמוכה כדי לשלב, אזמהירות גבוהה בינונית תערובת beatuntil הוא רך, על 2 דקות.לגרד את הצדדים של קערה.
הוסף שוקולד נמס. הכה עד מעורבב, על 1minute.
להוסיף חלב חמאה, שמן, וניל;לנצח על בינוני-high מהירות untilpale בראון, על 2 דקות.
להוסיף dreyingredients; לנצח על מהירות נמוכה רק ללא השגחה, על 45 שניות. חלק מחבתות batteramong; חלקה צמרות.
אופים עוגות עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, על 20 דקות.מגניב לגמרי מחבתות על מתלים.
מערבבים חלב ושוקו בקערה קטנה.הפוך 1 עוגה מחבת על צלחת שטוחה או טרטפן תחתון; לקלף קלף.
מניחים עוגה, בצד העליון למטה, במחבת springform 8 אינץ'.
עוגת מברשת עם נדיב 2 1/2 כפות
בואו Ovaltine-מילקמיסטורה להשרות לתוך עוגה.
טפטוף 1/3 כוס מאלט-fudgesauce על עוגה; מורחים אפילו למעלה.
מפזרים 1/2 כוס שוקולד-maltcrumbs על רוטב.
טפטוף 1/3 כוס מאלט-fudgesauce מעל פירורים. לפזר 1 מרשמלו כוסמיני מעל. באמצעות קיצ 'נטורץ', מרשמלו טוסט. חזור על עםשכבת עוגה שנייה, תערובת חלב אובלטין, רוטב מאלט פאדג', פירורי שוקולד מאלט, רוטב מאלט פאדג', ומרשמלו.
הסר את העוגה השלישית מן המחבת; לקלף את הקלף.
מניחים עוגה, בצד העליון למטה, על מרשמלו בשכבת העוגה השנייה.
מברשת עם הנותרים תערובת אובלטין-חלב (עוגה התאספו יעלה הרבה מעל edgeof פאן). לכסות את העוגה בניילון נצמד; chillovernight. כיסוי ורוטב פאדג ' צמרמורת.
הפעל סכין דק סביב הצדדים של עוגת torelease פאן.
מניחים עוגה (עדיין על תחתית המחבת springform) על צלחת.רוטב Rewarm רק עד pourable.
Pourover העליון של עוגה, המאפשר רוטב לטפטף overedges. ערימה של מרשמלו על העוגה. באמצעות לפיד מטבח, להאחזמר-רדוד.
מפזרים maltcrumbs הנותרים על עוגה.
בואו עוגה לעמוד בחדרספרטורה 3 שעות לפני ההגשה.
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים.