חביתה פתוחה עם סלט ארוגולה
חביתה פתוחה עם סלט ארוגולה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: סלט עוף ארוגולה סנדוויצ'ים עם פנים פתוחות, חביתה עם פנים פתוחות, ו חביתה מקסיקנית עם פנים פתוחות.
הוראות
להקציף 2 כפות שמן זית, חומץ, 1/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה בינונית.
מוסיף את ארוגולה, זיתים ופלפלים אדומים קלויים אבל לא לזרוק עדיין (אתה לא רוצה את ארוגולה לנבול). שים בצד בזמן שאתה מכין את החביתות.
לטאטא את הביצים, חלב וקורטוב של מלח בקערה.
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
מוסיפים על 1 כפית שמן זית, ואז לשפוך 1/2 כוס של תערובת הביצה ומערבבים בעדינות עם מרית גומי כדי להפיץ את הביצה בתחתית המחבת. מבשלים עד הביצים רק להגדיר אבל החלק התחתון הוא לא חום, על 4 דקות, ולאחר מכן להחליק את החביתה על צלחת. חזור לעשות 3 חביתות יותר, הוספת כ 1 כפית יותר שמן למחבת בין כל אחד.
לזרוק את סלט ארוגולה, ואז ערימה על גבי חביתות. תפזר את הפטה והפרושוטו למעלה.