קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מאלט אנג'ל קלאסית

עוגת שוקולד מאלט אנג'ל קלאסית
עוגת שוקולד מאלט אנג'ל קלאסית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם קקאו, אבקת חלב מלט, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת מזון מלאך קלאסית, עוגת מזון מלאך קלאסית, ו עוגת מזון מלאך קלאסית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין עוגה, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מערבבים קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת חלב מלט, וקקאו, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
להוסיף 3/4 כוס סוכר, 2 כפות בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים וניל, מיץ, תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
לנפות תערובת קמח 1/4 כוס מעל תערובת ביצה לבן; לקפל פנימה. חזור עם תערובת הקמח שנותרה, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
כפית הבלילה למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, מתפשט באופן שווה. לשבור כיסי אוויר על ידי חיתוך דרך הבלילה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים ב 325 במשך 55 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבת; מגניב לגמרי. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך את העוגה לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות