עוגת שוקולד מאלט בננה
שוקולד מאלט בננה פאי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 863 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בננות, תמצית vanillan, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו שוקולד מאלט Banananan גלידה, עוגת בננה מעורבלת עם ציפוי שוקולד מאלט, ו שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מעל חום בינוני, קרם חום עד רותח.
הסר מהחום ומערבבים ב 3 כפות אבקת חלב מלט שוקולד חלב עד מומס.
העברה למכולה ומקרר עד מקורר היטב, על 4 שעות.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 191°. בקערה בינונית, לשלב פירורי עוגיות, 1 סוכר כף, ו 7 כפות חמאה עד התערובת היא לחה. לחץ לתוך צלחת עוגה עמוקה צלחת, קו עם נייר, ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד רק להגדיר, 10 עד 15 דקות.
בואו לקרר ולהפיץ פרוסות בננה לתוך הקרום.
בקערה בינונית, לשלב הנותרים 1/4 כוס סוכר, הנותרים 2 כפות אבקת חלב מלט קקאו, קורנפלור, ומלח. מערבבים ביצים וחלב 1/2 כוס עד חלקה; להפריש.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, חום שנותר 1 1/2 כוסות חלב כדי רותח.
להקציף חלב חם לתוך תערובת ביצה ולאחר מכן לחזור תערובת שלמה לסיר. המשך לבשל, לטאטא בעדינות, עד התערובת מגיעה לרתיחה.
מערבבים בשוקולד מריר, וניל, ונשאר 2 כפות חמאה עד שוקולד נמס בשילוב לחלוטין.
יוצקים על בננות וצינה עד סט, על 4 שעות.
במערבל עומד מצויד מצורף לטאטא, קצפת שוקולד חלב קצפת לשיא בינוני נוקשה. כפית על פודינג שוקולד ומגישים.