המשחק של אבא שינוי טורקיה עם רוטב פאן מהיר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 83 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 633 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 83 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מרווה, מיורן, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: המשחק של אבא מחליף הודו עם רוטב פאן מהיר, משחק-שינוי מלוח שיבולת שועל, ו ביג דדי צ'יפס רוטב זול.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מלח: בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את המים, המרווה, הטימין, הלימון, המלח וגרגירי הפלפל. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד להמסת המלח, והמים ריחניים. מכבים את האש ונותנים למלח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
קליפות מלימון
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הכניסו את ההודו לשקית צלייה, שקית ניילון גדולה או קערה גדולה מספיק כדי להתאים לה מקום למלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים פנימה את נוזל ההמלחה ואוטמים או מכסים. אם אין מספיק מקום לכל הנוזלים במי מלח, הקפידו לכלול לפחות את עשבי התיבול, הלימון וגרגירי הפלפל. מקררים את ההודו עד 3 ימים. כשמוכנים לבישול, הוציאו את ההודו מהמקרר וזרקו את כל הנוזלים והמוצקים המלחים. טפחו על ההודו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בקערה קטנה, מערבבים את מיורן, מרווה, כל הפלפלים, ומלח כדי להפוך את לשפשף. משפשפים מכל צידי ההודו ומזלפים שמן. ממלאים את הטימין, המרווה והרוזמרין לחלל, יחד עם 4 משיני השום, ו -1 מרבעי הבצל האדום. אפשר לו לשבת על הדלפק במשך כ 2 שעות לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
מרז ' ורם
צווארי עוף
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
שמים בתחתית תבנית הצלייה את 2 שיני השום הנותרות, רבעי הבצל האדום והמרק.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
שים את ההודו על מתלה בתבנית הצלייה. תוחבים את קצות הכנף מתחת וקושרים את הרגליים יחד עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מכניסים את ההודו לתנור ומורידים את האש ל -350 מעלות צלזיוס. צולים, צולים כל 30 דקות, עד שמדחום קריאה מיידי המוחדר בין הירך לגוף רושם 160 מעלות פרנהייט, בערך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הוסף עוד מרק לתחתית התבנית כדי שהטפטופים לא יישרפו. אפשר להודו לנוח מתחת לרדיד אלומיניום עם אוהלים רופפים למשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוציאים את ההודו מהתבנית לקרש חיתוך. מסדרים את ההודו המגולף על מגש הגשה ומגישים עם רוטב מחבת מהיר.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הניחו את תבנית הצלייה על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
13
הסר מוצקים גדולים, כמו בצל או גבעולי רוזמרין, והשאיר רק את טפטופי המחבת, שיני שום מרוככות, מיצים ושומן. סובבו את המבער לחום בינוני-גבוה והוסיפו את היין. בעזרת כף עץ מגרדים את כל החלקים מתחתית תבנית הצלייה. בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
צווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מוסיפים אותו למחבת, שוברים אותו בכף עץ, תוך ערבוב. מבשלים כ 1 דקה, ולאחר מכן לטאטא את מרק תרנגול הודו ומערבבים עד מעובה, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ושופכים אותו לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק טורקיה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)