קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מדהימה ללא קמח עם קצפת

עוגת שוקולד מדהימה ללא קמח עם קצפת
עוגת שוקולד מדהימה ללא קמח עם קצפת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד, קפה חזק, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגת שוקולד ללא קמח עם קצפת שקדים, עוגת שוקולד ללא קמח עם קצפת צ'אי, ו עוגת Macaroon קוקוס לימון מריר ללא קמח עם שוקולד לבן קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות f. חמאה הקרביים של 2 מחבתות springform מיני (גודל 4 אינץ') ו ישבנים קו עם עיגולים של נייר קלף.ממיסים שוקולד עם קפה בדוד כפול או קערה מעל מים רותחים. לחלופין, אתה יכול להשתמש במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להקציף סוכר וביצה יחד בקערת דוכן מיקסר מתכת. הגדר את קערת המיקסר על סיר של רותח, לא רותחים, מים, ו לטאטא עד התערובת חמה למגע וסוכר הוא מומס – הקפד לא לבשל את התערובת! שים על מעמד מערבל והכה במהירות בינונית עד אור וכמעט שולש נפח, על 3 דקות. הפחת מהירות בינונית-נמוכה והמשיך להכות עוד 2 minutes.In קערה צוננת, קרם ביט ממש מעבר לשלב הרך-שיא. מקפלים רבע תערובת ביצים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ולאחר מכן מקפלים תערובת שוקולד בחזרה לתערובת הביצה הנותרת. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
העברת מחבתות מוכן, החלק העליון, ברז מלא מחבתות קלות על משטח העבודה כמה פעמים כדי ליישב כל כיסי אוויר.
4
מחבתות מקום גדול יותר (השתמשתי 9 אינץ') תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
הוסף מספיק מים חמים לתבנית אפייה כדי לבוא באמצע הצדדים של מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים 30 דקות. פתח את דלת התנור 30 שניות כדי לשחרר כל לחות עודפת שבונה בתנור. המשך אפייה עד מרכז העוגה מרגיש קצת מוצק כאשר נלחץ קלות עם האצבעות שלך, עוד 15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר עוגות מהתנור ולתת להתקרר בטמפרטורת החדר (שים לב, אם אפיית העוגות הגדולות לך לקרר אותם בתנור הסגור במשך שעתיים).הפעל סכין חמה סביב בתוך מחבתות, בזהירות להסיר מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעבירים למקרר ומקררים עד חברה מאוד. לעטוף בניילון נצמד ולשמור מקורר עד מוכן לשרת
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
הסר עוגות מהמקרר ולחזור לטמפרטורת החדר. לפחות 1 שעה לפני ההגשה, מחממים תנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו. אם רק השתמשת בתנור, כבה אותו. לפתוח עוגות ולהגדיר על צלחות הגשה תנור הוכחה. לחמם אותם בתנור במשך כ 20-30 דקות או עד שהם חמים לאורך כל הדרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן