קושיקשה
מוכן ב44 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מותכת עם מקלות מסוכרים מרוסקים

עוגת שוקולד מותכת עם מקלות מסוכרים מרוסקים
זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. נסו עוגת שוקולד מותכת עם מקלות מסוכרים מרוסקים, בייגלה מצופה שוקולד עם מקלות מסוכרים מרוסקים, ו ביסקוויט שוקולד לבן עם סוכריות כתושות {חיטה מלאה, דל קלוריות / שומן ואפס חמאה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 6 ramekins או כוסות סופלה אלומיניום
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
ממיסים 1/4 מקל חמאה בסיר קטן על אש נמוכה. צבע את החלק הפנימי של 6 ramekins או כוסות סופלה אלומיניום עם חמאה. מעיל החלק הפנימי של כל ramekin עם סוכר מגורען. שמור.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
שים את המקל הנותר של חמאה ושוקולד צ ' יפס בקערת ערבוב גדולה. הגדר את הקערה על סיר מלא על 1 אינץ ' של מים רותחים. תוודא שהקערה לא נוגעת במים. מערבבים בעדינות את החמאה והשוקולד יחד עד שנמסו והתערובת חלקה. כבה את החימום והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מערבבים את הביצים, חלמונים, סוכר ווניל בקערה של מערבל לעמוד. (זה יכול להיעשות גם עם מקצף יד.) לנצח את תערובת הביצים עד שהוא מכפיל בגודל, והוא מקבל עבה מאוד חיוור.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
בעדינות להקציף את השוקולד נמס וחמאה לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים בעדינות את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
יוצקים את הבלילה לתוך ramekins מוכן. מסדרים את ramekins על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 14 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
הסר את העוגות מהתנור ולתת לנוח במשך 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
הסר את העוגות מן ramekins, ולסדר אותם על צלחות המשרתים בודדים. אבק עם אבקת סוכר ומקשטים עם מקל ממתקים מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
HOHOHOHOHOHO!!!