עוגת שוקולד מותכת עם מקלות מסוכרים מרוסקים
זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. נסו עוגת שוקולד מותכת עם מקלות מסוכרים מרוסקים, בייגלה מצופה שוקולד עם מקלות מסוכרים מרוסקים, ו ביסקוויט שוקולד לבן עם סוכריות כתושות {חיטה מלאה, דל קלוריות / שומן ואפס חמאה} (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 6 ramekins או כוסות סופלה אלומיניום
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ממיסים 1/4 מקל חמאה בסיר קטן על אש נמוכה. צבע את החלק הפנימי של 6 ramekins או כוסות סופלה אלומיניום עם חמאה. מעיל החלק הפנימי של כל ramekin עם סוכר מגורען. שמור.
שים את המקל הנותר של חמאה ושוקולד צ ' יפס בקערת ערבוב גדולה. הגדר את הקערה על סיר מלא על 1 אינץ ' של מים רותחים. תוודא שהקערה לא נוגעת במים. מערבבים בעדינות את החמאה והשוקולד יחד עד שנמסו והתערובת חלקה. כבה את החימום והמלאי.
מערבבים את הביצים, חלמונים, סוכר ווניל בקערה של מערבל לעמוד. (זה יכול להיעשות גם עם מקצף יד.) לנצח את תערובת הביצים עד שהוא מכפיל בגודל, והוא מקבל עבה מאוד חיוור.
בעדינות להקציף את השוקולד נמס וחמאה לתערובת הביצה.
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים בעדינות את הקמח.
יוצקים את הבלילה לתוך ramekins מוכן. מסדרים את ramekins על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 14 עד 15 דקות.
הסר את העוגות מהתנור ולתת לנוח במשך 3 עד 4 דקות.
הסר את העוגות מן ramekins, ולסדר אותם על צלחות המשרתים בודדים. אבק עם אבקת סוכר ומקשטים עם מקל ממתקים מרוסק.