תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד מזוגגת. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית vanillan, ביצים, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת שוקולד מזוגגת-דלעת Bundt, עוגת בננה מזוגגת שוקולד, ו עוגת שוקולד עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לרסס מחבת Bundt עם תרסיס שמן בישול. בקערה גדולה, לשלב קמח מאפה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. מערבבים 1 כוס סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
קמח מאפה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
על הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודה
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בבלנדר, מערבולת קקאו ותאריכים עם 2/3 כוס מים רותחים עד חלקה. מערבולת בחמאה, ביצים, שמן ווניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תאריכים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שים שוקולד מריר בקערת זכוכית קטנה ומיקרוגל על גבוה במשך 10 שניות. מערבבים וחוזרים עד שנמסו. מערבבים 1/2 של תערובת תאריך לתוך תערובת קמח. מערבבים שוקולד נמס, ולאחר מכן נשאר תערובת תאריך, ולבסוף שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגה מגניב 15 דקות, ואז בעדינות להסיר מחבת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בסיר קטן מעל חום בינוני, להמיס חמאה, אבקת אספרסו, ונותר 1/4 כוס סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
להוסיף שמנת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
הסר מן החום ומערבבים אבקת סוכר עד חלקה. מערבבים בבורבון ולתת מגניב. כאשר זיגוג ועוגה הן בטמפרטורת החדר, זיגוג טפטוף על עוגה.