עוגת שוקולד מיוחדת אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני הקינוח שלך. תמורת 38 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-2 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת קקאו, קיצור, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 14%. (בריאה בסתר) עוגת שכבות שוקולד דקדנטית עם ציפוי שוקולד מיוחד, עוגת שוקולד לאירועים מיוחדים ועוגת שכבות דלעת קטיפה כתומה עם ציפוי שוקולד מיוחד דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מאחדים ומנפים יחד 2 כוסות קמח, 2 כוסות סוכר, קקאו, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה. בקערה קטנה מערבבים יחד ביצים, שמן, 1 כוס חלב וכפית וניל; לשלב עם מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
דבש הדרים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים היטב ולאחר מכן מערבבים פנימה כוס קפה קר (אפשר להשתמש בקפה נמס). הבלילה תהיה דלילה מאוד אבל היא נאפה לעוגה עשירה, כהה ולחה.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4
יוצקים לתבנית משומנת בגודל 9X13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים 1/4 כוס קמח ו-1 כוס חלב, מוסיפים חלב לאט וטורפים עד לקבלת מרקם חלק. מניחים על אש בינונית ומערבבים כל הזמן עד שמסמיך. מניחים בצד לצינון מוחלט.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מערבבים 1 1/2 כוסות סוכר קונדיטוריות עם 1/2 כוס חמאה ו-1/2 כוס מקצרים עד שהקצפה בהירה ואוורירית; מערבבים פנימה תערובת קמח-חלב מקוררת היטב ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם סמיך וקרמי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים 1 כפית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
ניתן לשלב עוגת שוקולד עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Taittinger Taittinger Collection מאת Sebastiao Salgado. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-320 דולר.
אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא, עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, מפנקים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין. עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר מובחרים הגדלים במיקרו אקלים הטוב ביותר בשמפניה. השרדונה נבצר מהגראנד קרו של קוט דה בלאנס ופינו נואר מגיע מהגראנד קרוס של מונטאן דה ריימס ומקצה Vallée de la Marne. לאחר הבציר, הענבים נסחטים מיד בבתי הדפוס בכרמים. כבישה ראשונה היא רק מיץ המשמש ליין זה. המיזוג הוא לאחר תסיסה ראשונית, הקוויה הסופית משלימה תסיסה משנית בבקבוק במרתפים הקרירים של טייטינגר. אודות סבסטיאו סלגאדו סבסטיאו סלגאדו נולד בשנת 1944 באימורס, ברזיל. גדל במשפחה בת שמונה ילדים בחווה של הוריו, הוא הוקסם מעולם הטבע שסביבו, מטיולים ביער, מבט מפסגות הגבעות והאזנה לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, סבסטיאו החליט לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. התמונות של סבסטיאו סלגאדו מבטאות טרגדיות אנושיות וסביבתיות, ובכל זאת הוא תמיד מצליח למצוא יופי יוצא דופן, ובכך להציע שביב של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של הפלנטה, ומדגישה את מה שלא עבר טרנספורמציה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה שהכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.