עוגת שוקולד מקסיקנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד מקסיקנית. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם חמאה, תערובת עוגת המזון של בטי השטן, אבקת סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו עוגת שוקולד מקסיקנית, עוגת שוקולד מקסיקנית, ו עוגת שוקולד מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז או ריסוס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על box -- מלבד להוסיף קינמון לתערובת עוגה.
אופים לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר 2 ליטר כבד, סוכר מגורען חום מעל חום בינוני-נמוך 6 עד 8 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ וצופה בזהירות, עד הסוכר מתחיל להמיס. כאשר הסוכר מתחיל להמיס, מערבבים עם כף עץ עד שהסוכר נמס וחום זהוב. (סוכר הופך להיות חם מאוד ויכול להמיס כף פלסטיק.)
הסר מהחום; בזהירות לערבב חמאה 1 כף חלב (תערובת יהפוך גבשושי). חזור לחום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת חלקה. מגניב 5 דקות.
מוסיפים אבקת סוכר לתערובת קרמל; מכים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לשלב טוב.
להוסיף 3 כפות חלב, ערבוב עד ציפוי מבריק ו להפיץ. במידת הצורך, להוסיף עד 1 כף יותר חלב, 1 כפית בכל פעם.
מורחים ציפוי על עוגה. החנות מכוסה באופן רופף.