עוגת שוקולד מריר-מתוק
עוגת שוקולד מרירה מתוקה היא ללא גלוטן קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שזיפים מיובשים, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מריר-מתוק, עוגת שוקולד מריר-מתוק, ו עוגת שוקולד מריר-מתוק.
הוראות
מניחים שזיפים מיובשים (להשרות במים חמים במשך 30 דקות הראשונות, אם יש לך זמן) בקערה של מעבד מזון.
להוסיף תמצית וניל, ולעבד עד שזיפים מיובשים מפורקים לחתיכות קטנות; להפריש. גריז מחבת עוגה עגולה 10 אינץ'.
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום, ומיקרוגל (במרווחים של 1 דקות) עד מומס וחלק. מערבבים בחמאה ומקפלים את השזיפים טהורים אגוזי לוז הקרקע. מקפלים חלמונים עם סוכר עם מיקסר חשמלי 4 דקות; לקפל לתוך תערובת השוקולד. מקציפים חלבונים ביצה עם מלח עם מקציף נקי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לבנים לתוך תערובת השוקולד ב 3 קבוצות.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה, וחלק העליון.
אופים 20 דקות, לסובב מחבת, ולהמשיך לאפות 57 דקות.
בואו מגניב, לחתוך לתוך 12 פרוסות, ומגישים.