קושימומחה
מוכן ב56 דק.
מנות35
ציון בריאות8
מגזין

עוגת שוקולד ספוג אגוז כפול

עוגת שוקולד ספוג אגוז כפול
אם יש לכם סודה לשתיה, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שוקולד ספוג אגוז כפול, עוגת קציץ שוקולד כפולה ספוג קרמל מלוח, ו עוגת שקדים ספוג רום (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז 3 (8") cakepans עגול; תחתית קו עם נייר שעווה. שמן קמח שעווה נייר וצדדים של מחבתות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר חום, להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4
לשלב מים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת מים, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים אגוזי לוז קצוצים וניל.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
יוצקים שליש הבלילה לתוך כל אחד 2 מחבתות מוכנות. מקפלים קקאו לתוך הבלילה הנותרים; יוצקים את הבלילה שוקולד למחבת שלישית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים ב 350 במשך 19 עד 21 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות. לקלף את נייר שעווה מיד לאחר היפוך. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מברשת ליקר על שכבות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
9
מקום 1 שכבת עוגה לבנה, בצד העליון למטה, על צלחת הגשה; מורחים שליש ציפוי שוקולד מעל (לא כפור הצדדים). למעלה עם שכבת עוגת שוקולד; מורחים ציפוי שוקולד שליש על שכבת שוקולד (לא כפור הצדדים). למעלה עם שנותר שכבה לבנה וציפוי שוקולד שנותר (לא כפור הצדדים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
10
מקשטים, אם תרצה. אפשר לעוגה לקבוע מספר שעות לפני חיתוך.

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך35ריבס, קצוץ טרי או קפואציפוי שוקולדציפוי שוקולד2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקר אגוזי לוז (בדקנו עם Frangelico)ליקר אגוזי לוז (בדקנו עם Frangelico)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז קצוצים דק, קלויאגוזי לוז קצוצים דק, קלוי35ריבס, קצוץ טרי או קפואמקשטים: אגוזי לוזמקשטים: אגוזי לוז0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו לא ממותקקקאו לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבןחומץ לבן