עוגת שוקולד עם ציפוי אלוהות
עוגת שוקולד עם ציפוי אלוהות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 695 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם סירופ תירס, תמצית vanillan, חלבוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: ריין דה סאבה (עוגת שוקולד ושקדים) עם ציפוי שוקולד-חמאה, עוגת גזר שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, ו עוגת חלבון כתום שוקולד עם ציפוי שוקולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר קטן, לשלב 1 כוס מים, 1/2 כוס הסוכר, השוקולד והוניל.
חום מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מותך. להפריש להתקרר.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הכן שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ': לרסס את החלק התחתון ואת הצדדים של כל מחבת עם ספריי בישול; קו המחבתות עם נייר קלף; ואז לרסס שוב עם ספריי בישול.
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. במיקסר לעמוד, קרם את החמאה ואת הנותרים 1 3/4 כוסות סוכר עד חלקה.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות אחרי כל תוספת.
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר ומכים עד חלקה.
מוסיפים את תערובת הקמח מנופה לסירוגין עם החלב, החל משליש מהקמח, ואז מוסיפים חצי מהחלב וכלה בקמח. מערבבים רק מספיק לאחר כל תוספת כדי למזג את החומרים.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות העוגה ואופים במשך 35 דקות, או עד שנעשה. השופט doneness על ידי הופיעהשחקנים יתחילו להתרחק מן הצד על ידי החדרת קיסם למרכז השכבה. הקיסם צריך לצאת נקי. לקרר את העוגות ב הסירים במשך 10 דקות, ואז להפוך אותם על מדפים.
הסר את הנייר ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני ציפוי.
מורחים את הדובדבן האלוהי בין השכבות ועל כל צידי העוגה.
יוצקים את החלבונים ביצה ומלח לתוך מערבל דוכן מצויד מצורף שוט. הכה את חלבוני הביצה עד חלקה אבל לא נוקשה; הם לא צריכים ליצור פסגות נוקשות.
בסיר גדול, מערבבים את הסוכר, 3/4 כוס מים, סירופ תירס וחומץ. מערבבים עד הסוכר מתמוסס, ואז לחמם את התערובת עד שהוא מגיע לשלב הכדור הקשה (265 מעלות F על מדחום ממתקים), על 12 דקות. כאשר נעשה, הסירופ יהיה ספין חוט ארוך כאשר נשפך מקצה של כף.
הסר את הסירופ מהחום ומערבבים במיני מרשמלו. התערובת תהיה קצפת. עם המיקסר פועל במהירות גבוהה, להזרים את הסירופ לתוך החלבונים ביצה. הכה היטב, ולאחר מכן הכה בוניל.