טיפים לבישול איטי מתובל
טיפים לבישול איטי מתובל הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 400 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר, שיני שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו טיפים איטיים לבישול בשר ורוטב, טיפים איטיים לבישול בשר ואורז, ו Slow-Cooker Zesty בשר איטלקי טיפים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בבישול איטי. מערבבים קרם של מרק פטריות, תערובת מרק בצל יבש, בצל, שום, פטריות קרמיני, וג ' ינג ' ר אייל בקערה עד בשילוב יסודי ושופכים את התערובת על הבשר.
כיסוי, להגדיר סיר איטי גבוה, ומבשלים 1 שעה; להפוך סיר למטה נמוך ומבשלים 5 שעות נוספות.