עוגת שוקולד צ'יפס דובדבן
עוגת פצפוצי דובדבן-שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, ציפוי דובדבן עשיר בטי & שמנת, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שוקולד צ'יפס דובדבן, Cherry Chocolate Chip Puck Cake, ו שוקולד לבן - עוגת גלידת צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). שמן בנדיבות וקמח קל תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ', או לרסס התחתון עם ספריי בישול.
בקערה קטנה, שבבי שוקולד מעיל ב 1 כף תערובת עוגה. בקערה גדולה, לנצח תערובת העוגה שנותרה, מים, שמנת חמוצה, שמן, תמצית שקדים וחלבון ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות.
מסננים דובדבנים קצוצים על מגבות נייר; יבש טפיחה. מערבבים דובדבנים ושוקולד צ ' יפס מצופה לתוך הבלילה.
אופים 31 עד 37 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר את העוגה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מורחים ציפוי על גבי עוגה. החנות מכוסה באופן רופף.