פסטה, פסטו ואפונה עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 689 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. 80 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מיונז, אגוזי מלך, פיניולי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: פסטה, פסטו ואפונה, פסטה, פסטו ואפונה, ו פסטה, פסטו ואפונה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את הפוזילי ועניבות הפרפר בנפרד בסיר גדול של מים מומלחים רותחים למשך 10 עד 12 דקות עד שכל פסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים וזורקים לקערה עם שמן הזית. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה, מחית את הפסטו, התרד ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תרד
פסטו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
5
מוסיפים את המיונז והמחית.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
6
מוסיפים את תערובת הפסטו לפסטה המקוררת ואז מוסיפים את הפרמזן, האפונה, הפיניולי, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
צנוברים
פלפל
פסטה
פסטו
אפונה
מלח
7
מערבבים היטב, מתבלים לפי הטעם ומגישים בטמפרטורת החדר.
8
מניחים את אגוזי המלך, הפיניולי והשום בקערת מעבד מזון המצויד בלהב פלדה. תהליך עבור 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
אגוזי מלך
שום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
9
מוסיפים את עלי הבזיליקום, המלח והפלפל. כשהמעבד פועל, שופכים לאט את שמן הזית לקערה דרך צינור ההזנה ומעבדים עד לפסטו מחית היטב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
שמן זית
פלפל
פסטו
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מוסיפים את הפרמזן והמחית לדקה. השתמש מיד או אחסן את הפסטו במקרר או במקפיא עם סרט דק של שמן זית מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פרמזן
פסטו
11
הערות: האוויר הוא האויב של פסטו. עבור הקפאה, לארוז אותו במיכלים עם סרט של שמן או פלסטיק לעטוף ישירות על גבי עם האוויר לחוץ החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פסטו
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
12
לניקוי בזיליקום, הסר את העלים, סובב אותם בקערת מים ואז סובב אותם יבשים מאוד בספינר סלט. אחסן אותם בשקית ניילון סגורה עם מגבת נייר לחה מעט. כל עוד העלים יבשים הם יישארו ירוקים מספר ימים.