חמוצים מטוגנים פריכים עם רוטב טבילת חלב חמאה עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 619 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם כמון טחון, פירורי לחם פנקו, מאיו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה מוצק. נסו חמוצים מטוגנים ורוטב טבילה חריף, חמוצים מטוגנים עם רוטב טבילה בחווה, ו פריד " חמוצים עם רוטב טבילה החווה מערב (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד, מחממים את שמן הקנולה ל 375 מעלות פ.בעזרת מנדולינה או סכין חדה פורסים את החמוצים לסיבובים בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים את פירורי הלחם של הפנקו למעבד מזון ודופק עד לטחינה דקה, 3 עד 4 פעימות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
4
מניחים את הפנקו לקערת ערבוב בינונית ומוסיפים את השום המגורר, הפפריקה ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
5
מניחים את הקמח לקערת ערבוב בינונית נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
6
מניחים את חלב החמאה לקערת ערבוב בינונית נוספת ומתבלים ברוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
7
התחל לציפוי כמה פרוסות חמוצים בכל פעם על ידי חפירה ראשונה בקמח וטפיחה על העודפים. ואז הניחו את הפרוסות המקומחות לתוך חלב החמאה. הניחו לעודף לטפטף ואז העבירו לפנקו המתובל. מעיל בפנקו ואז הניח בצד. חזור על הפעולה עד שכל הפרוסות מצופות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
8
כדי לטגן, בזהירות במקום כמה חמוצים מוכות לתוך השמן החם. מבשלים עד להזהבה בצד הראשון, 2 עד 3 דקות. ואז הופכים בזהירות ומבשלים עוד 2 דקות. בעזרת כף מחוררת או מסננת מסירים את החמוצים ומניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. מתבלים במלח ומגישים חם עם רוטב הטבילה של חלב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מקציפים יחד את החמאה, המאיו, העירית, הכמון, השמיר והקאיין בקערת ערבוב בינונית לשילוב. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט