עוגת שוקולד-קישואים
מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, תמצית ונילן, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש, עוגת זוקיני שוקולד יוגורט יוונית עם ציפוי שוקולד, ו עוגת שמנת חמוצה שוקולד זוקיני עם זיגוג שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה בתחתית וצדדים של מחבת עוגה 9 אינץ ' מרובע. אבק את המחבת עם קמח, הקשה על עודף.
לזרוק 1/2 שבבי שוקולד כוס עם 1 כף קמח בקערה קטנה.
לטאטא את הקמח שנותר, אבקת הקקאו, מלח, סודה לשתיה ואגוז מוסקט בקערה בינונית; להפריש.
מקציפים את הסוכר, 1/2 כוס שמן זית, הביצים והוניל בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה וחיוורת, על 3 דקות.
מוסיף את תערובת הקמח-קקאו; להכות על מהירות נמוכה עד בשילוב, על 2 דקות (הבלילה תהיה עבה).
הוסף את הקישואים והכה עד בשילוב, על 2 דקות יותר. מקפלים את שבבי שוקולד מצופה קמח עם כף עץ.
מעבירים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
מערבבים את שבבי השוקולד 1/3 כוס הנותרים, 1 כפית שמן זית ואת הדבש בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על כוח בינוני-גבוה במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד השוקולד נמס.
מורחים על העוגה, ואז חותכים לחתיכות.