עוגת שוקולד קרם פטל
עוגת שוקולד קרם פטל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 427 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטל, אבקת אפייה, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 30%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגת קרם פטל, עוגת קרם פטל, ו עוגת קרם פטל.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים ביצים וניל.
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והסודה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרפדים 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתבנית.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהעוגה קופצת חזרה כשנוגעים בה קלות במרכז. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת; הסר בזהירות נייר. מגניב לחלוטין.
למילוי, מחית פטל במעבד מזון. מסננים, שומרים מיץ וזורקים זרעים.
מפזרים ג ' לטין; תן לעמוד במשך 1 דקה. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסה מלאה של הג ' לטין. מצננים לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות לתערובת פטל.
חותכים לארבעה 7-1 / 2 אינץ'. איקס 4-1 / 2-ב. מלבנים.
מניחים מלבן אחד על מגש הגשה; מורחים בשליש מהמילוי. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם מלבן שנותר.
לגנאש מניחים שוקולד צ ' יפס ושמנת בסיר קטן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. מצננים עד להסמכה, כ -10 דקות.
מורחים על טורט. מקררים במשך 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טורטה עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.