קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד קרם פטל

עוגת שוקולד קרם פטל
עוגת שוקולד קרם פטל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 427 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטל, אבקת אפייה, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 30%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגת קרם פטל, עוגת קרם פטל, ו עוגת קרם פטל.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים ביצים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והסודה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
פופפופ
3
מרפדים 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים את הבלילה באופן שווה לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהעוגה קופצת חזרה כשנוגעים בה קלות במרכז. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת; הסר בזהירות נייר. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
6
למילוי, מחית פטל במעבד מזון. מסננים, שומרים מיץ וזורקים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
מיץמיץ
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מניחים מיץ בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מפזרים ג ' לטין; תן לעמוד במשך 1 דקה. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסה מלאה של הג ' לטין. מצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
9
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות לתערובת פטל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פטלפטל
ונילוניל
11
חתוך קצוות מעוגה.
12
חותכים לארבעה 7-1 / 2 אינץ'. איקס 4-1 / 2-ב. מלבנים.
13
מניחים מלבן אחד על מגש הגשה; מורחים בשליש מהמילוי. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם מלבן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
14
לגנאש מניחים שוקולד צ ' יפס ושמנת בסיר קטן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. מצננים עד להסמכה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
מורחים על טורט. מקררים במשך 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טורטה עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.