קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

עכבישי צב עם קפה וביצי עכבישי שוקולד פיסטוק

עכבישי צב עם קפה וביצי עכבישי שוקולד פיסטוק
עכבישי צב עם קפה וביצי עכבישי שוקולד פיסטוק עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 932 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סירופ תירס, סוכר חום, פיסטוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת עכביש שוקולד עם מוס קרמל-קפה, ביצי שלג עם פודינג פיסטוק וטפטוף שוקולד, ו עכביש מפחיד ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 24 כיפה שוקולד קטן תבניות
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
2
עבור עכבישי הצב: מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מורחים את הפקאן באופן שווה על מחצלת סיליקון על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים בתנור ואופים עד קלוי, 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים את הסוכר, סוכר חום, מלח, שמנת, סירופ תירס קל וחמאה בסיר קטן ומערבבים כל הזמן על חום נמוך עד שהסוכרים מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את סודה לשתיה ומגבירים את החום לגובה בינוני, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים את הקרמל ל 244 מעלות F. מיד לטבול את החלק התחתון של המחבת החמה באמבט קרח כדי לעצור את הבישול של הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קרמלקרמל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הוניל והרום. כף הקרמל מעל אגוזי פקאן קלוי כך הקרמל הוא מוכתם בכל רחבי האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ונילוניל
פקאניםפקאנים
אגוזיםאגוזים
רוםרום
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. עבור גנאש קפה: בסיר קטן על חום בינוני, caramelize הסוכר לענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מחממים את הקרם, פלר דה סאל, ואספרסו טחון במיקרוגל עד שהוא חם למגע, 1 עד 2 דקות. מוסיפים בזהירות את קרם האספרסו לסוכר המבושל ומחזירים אותו לרתיחה. להיות זהיר מאוד נקודה זו כי הסוכר יהיה בועה עד ברגע הקרם מגיע במגע עם הסוכר. רק לשמור לשפוך את הקרם לאט תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
Fleur De SelFleur De Sel
אספרסואספרסו
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
10
מניחים את השוקולד, דבש, חמאה וליקר קפה בקערה גדולה. מסננים את הקרמל על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
חמאהחמאה
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
בואו לשבת במשך 30 שניות, ולאחר מכן להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהקצוות יתחילו להתגבש. עבור גנאש פיסטוק: בסיר קטן, להביא את קרם וסירופ תירס קל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
מניחים את החמאה, שוקולד לבן, מתחם פיסטוק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
15
בואו לעמוד במשך 10 שניות, ולאחר מכן להקציף לשלב. מקפלים בפיסטוקים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהקצוות יתחילו להתגבש. צינור לתוך החצי השני של כיפת מעטפת השוקולד. עבור כיפות השוקולד: ממיסים את ציפוי השוקולד ויוצקים לתוך התבנית, נותנים לו לשבת במשך 30 שניות, ושופכים בחזרה החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
17
תן לזה להתגבש לחלוטין. חזור עם כל התבניות. צינור גנאש קפה לתבניות השוקולד. דבק את 2 החצאים יחד עם שוקולד ציפוי נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קפהקפה
18
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום, מנופהסוכר חום, מנופה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ציפוי שוקולד מרירציפוי שוקולד מריר5(חוֹרֶף)ליקר קפה (מומלץ: Kahlua)ליקר קפה (מומלץ: Kahlua)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים11 קילו קישואים,רום כהה (מומלץ: Meyer ' s)רום כהה (מומלץ: Meyer ' s)01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.fleur de selfleur de sel21אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)4 אונקיות שוקולד חלב, קצוצים בערך4 אונקיות שוקולד חלב, קצוצים בערך907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פקאן, קצוץפקאן, קצוץ2(חוֹרֶף)מתחם פיסטוקמתחם פיסטוק28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פיסטוקים, קצוצים בערךפיסטוקים, קצוצים בערך01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים177אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרכפות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4(חוֹרֶף)(1/2 מקל) חמאה ללא מלח(1/2 מקל) חמאה ללא מלח21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס128אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לבן, קצוץ בערךשוקולד לבן, קצוץ בערך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אספרסו טחוןאספרסו טחון