עכבישי צב עם קפה וביצי עכבישי שוקולד פיסטוק עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 932 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סירופ תירס, סוכר חום, פיסטוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת עכביש שוקולד עם מוס קרמל-קפה, ביצי שלג עם פודינג פיסטוק וטפטוף שוקולד, ו עכביש מפחיד ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 24 כיפה שוקולד קטן תבניות
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
2
עבור עכבישי הצב: מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מורחים את הפקאן באופן שווה על מחצלת סיליקון על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מניחים בתנור ואופים עד קלוי, 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מערבבים את הסוכר, סוכר חום, מלח, שמנת, סירופ תירס קל וחמאה בסיר קטן ומערבבים כל הזמן על חום נמוך עד שהסוכרים מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קל
סוכר חום
חמאה
קרם
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים את סודה לשתיה ומגבירים את החום לגובה בינוני, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים את הקרמל ל 244 מעלות F. מיד לטבול את החלק התחתון של המחבת החמה באמבט קרח כדי לעצור את הבישול של הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קרמל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
קרח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הוניל והרום. כף הקרמל מעל אגוזי פקאן קלוי כך הקרמל הוא מוכתם בכל רחבי האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
וניל
פקאנים
אגוזים
רום
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. עבור גנאש קפה: בסיר קטן על חום בינוני, caramelize הסוכר לענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
קפה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מחממים את הקרם, פלר דה סאל, ואספרסו טחון במיקרוגל עד שהוא חם למגע, 1 עד 2 דקות. מוסיפים בזהירות את קרם האספרסו לסוכר המבושל ומחזירים אותו לרתיחה. להיות זהיר מאוד נקודה זו כי הסוכר יהיה בועה עד ברגע הקרם מגיע במגע עם הסוכר. רק לשמור לשפוך את הקרם לאט תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחון
Fleur De Sel
אספרסו
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
10
מניחים את השוקולד, דבש, חמאה וליקר קפה בקערה גדולה. מסננים את הקרמל על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפה
שוקולד
קרמל
חמאה
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
בואו לשבת במשך 30 שניות, ולאחר מכן להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהקצוות יתחילו להתגבש. עבור גנאש פיסטוק: בסיר קטן, להביא את קרם וסירופ תירס קל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קל
אגוזי פיסטוק
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
מניחים את החמאה, שוקולד לבן, מתחם פיסטוק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
אגוזי פיסטוק
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
15
בואו לעמוד במשך 10 שניות, ולאחר מכן להקציף לשלב. מקפלים בפיסטוקים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
16
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהקצוות יתחילו להתגבש. צינור לתוך החצי השני של כיפת מעטפת השוקולד. עבור כיפות השוקולד: ממיסים את ציפוי השוקולד ויוצקים לתוך התבנית, נותנים לו לשבת במשך 30 שניות, ושופכים בחזרה החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
17
תן לזה להתגבש לחלוטין. חזור עם כל התבניות. צינור גנאש קפה לתבניות השוקולד. דבק את 2 החצאים יחד עם שוקולד ציפוי נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קפה
18
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.