עוגת שוקולד, קרמל ואגוזים
עוגת שוקולד, קרמל ואגוזים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מי קרח, קצפת כבדה, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט קרמל-אגוז עם זיגוג שוקולד, עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני), ו עוגת אגוזים עם קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח במעבד 5 שניות.
מוסיפים חמאה למעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד צורות ארוחה גסות.
הוסף 4 כפות מי קרח. תערובת עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק; לשטח לדיסק. לעטוף; צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ'.
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ ' של overhang. מקפלים overhang ובלחץ, ויוצרים צדדים בעובי כפול. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג; צמרמורת 30 דקות.
מחממים תנור ל 400°f. קרום קו עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הזהב, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 20 דקות יותר. מגניב לגמרי.
מערבבים 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר גדול כבד על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגביר חום. מביאים לרתיחה, צחצוח את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב. מרתיחים מבלי לערבב עד צבע ענבר עמוק, מסתחרר מחבת מדי פעם, על 8 דקות.
הסר מהחום; להוסיף קרם (תערובת יהיה בועה למעלה). מחבת חזרה לחום נמוך; קרמל להקציף עד חלקה.
להקציף עד רוטב מתעבה מעט, על 3 דקות.
הוסף את כל השוקולד; להקציף עד חלקה. מערבבים אגוזים.
מורחים מילוי בקרום. צ ' יל טארט עד המשרד, לפחות 3 שעות או לילה.