עוגת שוקולד שחור-תחתון
עוגת שוקולד שחור-תחתון עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1221 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רום, חלב, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת שוקולד שחור-תחתון, פאי פאי פאי שוקולד שחור-תחתון, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד שחור-תחתון (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני כבד להתמזג.
להקציף חלמונים ביצה כדי ליצור להדביק עבה. בהדרגה להקציף בחלב, ואז שמנת.
לטאטא מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת מתעבה ו שחין 1 דקה.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד לקבלת חלקה.
להקציף ברום ווניל. מגניב 5 דקות, לטאטא מדי פעם.
מעבירים מילוי לקרום קפוא. צמרמורת עד קר, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
לנצח הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה עד פסגות המשרד טופס. כפית קצפת לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול. שושנות מקטרת סביב קצה העוגה.
מקשטים עם תלתלי שוקולד. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה; צמרמורת.)