עוגת שזיפים מתובלת בזיגוג גבינת שמנת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגת תפוחים-אגוז מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר מתובלת הל עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגת השזיפים של איני עם ציפוי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350°f. גריז מחבת צינור 10 אינץ ' ותחתית שורה עם נייר קלף.
מניחים שזיפים מיובשים בקערה בינונית ויוצקים מים רותחים מעל; בואו לשבת 15 דקות.
בקערה גדולה, להקציף סוכר, מלח, ביצים, שמן, שמנת חמוצה, וניל עד בשילוב. מערבבים שזיפים מיובשים ונוזל מצטבר.
בקערה בינונית, לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן.
לטאטא לתוך תערובת רטובה עד כמעט בשילוב. מערבבים אגוזים עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת ואופים עד הזהב, רק להגדיר, וקיסם שיניים מוכנס למרכז מגיע נקי, כ 45 דקות.
בואו להתקרר במחבת במשך 30 דקות, ולאחר מכן להתהפך על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
כאשר העוגה מקורר, לטאטא ממתקים סוכר, גבינת שמנת, וחלב, עד חלקה. התאם עקביות עם חלב יותר במידת הצורך כדי להפוך את העקביות רופף מספיק כדי לטפטף (אבל לא רופף מדי). כף מעל עוגה ומגישים.