זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קינמון טחון, ביצים, ציפורן טחונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 26%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת שטרויזל תפוחים כפרית, טארט תפוחים וגיזום, ו שזיפים ומילוי תפוחים עם נקניק.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים סוכר, שמן וביצים למשך 2 דקות במהירות בינונית; מערבבים תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב מרכיבים יבשים; מקציפים בהדרגה לתערובת ביצים. מערבבים שזיפים ואגוזים. כפית לתוך 10-ב משומן ומקומח. מחבת צינור.
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "