קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מחבת צרוב סטייק ברזל שטוח

מחבת צרוב סטייק ברזל שטוח
סטייק מחבת צרוב ברזל שטוח עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 233 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סטייק ברזל שטוח, שמן צמחי, תיבול סטייק מונטריאול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, Mojo סטייק שטוח ברזל, ו סטייק ברזל שטוח במרינדה.

הוראות

1
לשפשף סטייק באופן שווה עם תיבול סטייק ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
סטייק.סטייק.
מלחמלח
2
מבשלים בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בואו לעמוד 5 דקות.
4
חותכים באלכסון על פני התבואה לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
5
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מקורמיק גריל Mates סטייק מונטריאול תיבול.
מרכיבים שתצטרך
סטייק מונטריאול תיבולסטייק מונטריאול תיבול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.