קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות אפויות קצוצות

צדפות אפויות קצוצות
צדפות אפויות קצוץ הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 52 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם ביצים, צדפות, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו צדפות אפויות, צדפות אפויות, ו צדפות אפויות ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים בצל בשמן מחומם במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים שום ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר, וודא שלא להשחים את השום. מערבבים את הצדפות, קורנית, אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
שוםשום
צדפותצדפות
טימיןטימין
4
הסר מהחום ומערבבים את הביצה המוכה. לאחר שילוב, לערבב פירורי לחם תערובת כפית לתוך 4 ramekins; לסדר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
טפטוף חמאה על כל ramekin.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.