קארי דאל עם פילאף Basmati-צימוקים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, כוסברה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אגוזי בסמטי פילאף, Pilaf basmati Fruited עם פיסטוקים, ו חום מתובל Basmati Pilaf (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין פילאף, לשלב את המרכיבים הראשונים 8 בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; מערבבים פעם אחת. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, חשוף, 15 דקות או עד המים נספגים ואורז הוא רך. להשליך קינמון, הל, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
הל
קינמון
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
כדי להכין דאל, מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עדשים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים במשך 5 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים ג ' ינג ' ר, אבקת קארי, כמון, ושום; לבשל במשך 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
שום
ג ' ינג ' ר
כמון
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להוסיף 4 כוסות מים הבא 4 מרכיבים (דרך סראנו); להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד עד עדשים מכרזים. מערבבים בכוסברה.