עוגת שיפון תפוזים
צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? עוגת שיפון תפוזים יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 276 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 28 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם ביצים, חמאה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 14% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: עוגת שיפון תפוזים במילוי תפוזים ומרנג , עוגת שיפון תפוזים ועוגת שיפון תפוזים .
הוראות
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח והסודה לשתייה. טורפים בקערה את החלמונים, מיץ התפוזים, השמן וקליפת התפוז; להוסיף לחומרים היבשים. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה גדולה נוספת ועם מקציפים נקיים מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות גבוהה עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת תפוזים.
מזלפים בעדינות את הבלילה לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
אופים על הרשת הנמוכה ביותר ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כאשר נוגעים בו קלות. הפוך מיד מחבת; להתקרר לחלוטין. הפעילו סכין מסביב לדפנות ומרכז הצינור של המחבת. הופכים את העוגה על צלחת הגשה.
לזיגוג, ממיסים חמאה בסיר קטן; להוסיף את שאר מרכיבי הזיגוג. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים מעל העוגה, ומאפשרים לה לטפטף כלפי מטה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.